Valencia Basket, premiat en la Gala Nacional de l'Esport de l'AEPD

26/02/2018

El director esportiu de Valencia Basket Chechu Mulero i el base francés Antoine Diot han arreplegat esta vesprada el premi concedit al Club taronja per l'Associació Espanyola de la Premsa Esportiva com a reconeixement pel seu títol de la Liga Endesa aconseguit al juny de 2017.

 

El conseller delegat Paco Raga i el responsable de màrqueting i relacions externes Víctor Luengo completen la representació taronja que ha acudit esta vesprada a la Gala Nacional de l'Esport promoguda per esta entitat per a premiar als millors del 2017. L’acte tindrà lloc a les 19:00 hores en l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

 

Valencia Basket no ha sigut l'únic representant del bàsquet nacional en esta Gala, ja que la Selecció Espanyola femenina també ha rebut un reconeixement després de proclamar-se campiones de l'Eurobasket el passat estiu.

 

Entre la resta de premiats figuren el Vila-real CF, el golfista castellonenc Sergio García, el Real Madrid, el FC Barcelona, Mireia Belmonte, Lydia Valentín, Damián Quintero, Toni Nadal, el ciclista Alejandro Valverde, el piragüista Marcus Cooper, el FC Barcelona Lassa d'handbol, les seleccions masculina i femenina d'hoquei patines, les nadadores paralímpiques Sarai Gascón i Nuria Marquès, Gema Hassen-Bey, la karateka Sandra Sánchez, la boxejadora Joana Pastrana i l'Atlètic de Madrid femení, entre uns altres.


TAGS: