Álex Vera inclòs en el Mur dels Somnis: “És un somni complit”

27/02/2018

Des de la inauguració de L’Alqueria del Basket, el Mur dels Somnis ha sigut una part molt especial de la mateixa. Situat en l'accés principal a la pista central, és una llista de tots els jugadors que després de pasar per categories de formació, han arribat a debutar amb el primer equip de València Basket a la máxima categoría nacional o en partit internacional.

 

El passat 4 de febrer, Álex Vera, jugador de l'equip EBA, va debutar a les ordes de Txus Vidorreta en partit ACB contra Real Betis Energía Plus. El seu nom aleshores, ha sigut el primer en  inclòs en una llista que reflectix els resultats d’aplicar la Cultura del Esfuerzo a nivell esportiu. Álex Vera ja forma part de la historia del club, sent exemple de treball i esforç per a tots els integrants de les categories de formació, presents en l'esdeveniment.

 

"Estic molt content, és un moment per al record. És un somni complit. Quan vaig arribar vaig dir que un dels meus somnis era debutar en ACB i ho he aconseguit, és un orgull per a mí” expressava emocionat el protagonista de l'acte. “He vist als xiquets i xiquetes molt il·lusionats i espere que açò els ajude a veure que és possible debutar en ACB i que els faça treballar amb més il·lusió. És un orgull i no tinc paraules per a descriure com em sent” deia sobre el fet de ser considerat un exemple.

 

Sobre Álex Vera

Natural de Xàtiva, el pívot és una peça fonamental en l'equip EBA que entrena Ángel Cepeda. Va arribar a València Basket l'any 2009, per a incorporar-se a la categoria infantil, com a jugador de segon any. Des de llavors la seua evolució ha sigut notable, fins a aconseguir el mencionat debut en què va disputar 2:12 del partit, anotant 3 punts.

 

El debut d'Álex Vera és un exemple més del bon treball que es realitza en la major instal·lació de bàsquet de formació d'Europa des de la seua inauguració.


TAGS: