El Curs de Tècnic Esportiu Superior en Bàsquet s'estrena en L’Alqueria

28/02/2018

València Basket i Complejo Preuniversitario Mas Camarena han iniciat hui en L’Alqueria del Basket El Curs de Tècnic Esportiu Superior en Bàsquet, com a part del conveni que ambdós entitats van firmar per quart any consecutiu. És la primera vegada que este curs s'impartix a València.

 

El curs comptarà amb professionals i professors titulats del València Basket junt amb l'experiència en la docència del centre Mas Camarena. Una unió que oferirà una formació excel·lent, completa i actualitzada a la realitat del moment. Amb l'ajuda de València Basket, Mas Camarena és l'únic centre oficial que impartix este Cicle de Grau Mitjà i Superior homologat per la Conselleria d'Educació.

 

La sala de Coinnovació de l’Alqueria del Basket, preparada amb les últimes tecnologies, serà l'aula en què es desenrotllen les classes teòriques del curs, que permetrà als alumnes aplicar tots els conceptes d'una forma única gràcies a la major instal·lació de bàsquet de formació a Europa.

 

L'aposta de Mas Camarena

El centre Mas Camarena aposta per oferir a la societat noves eixides professionals i ho va veure veure clar en el bàsquet, ja que cada vegada més, este esport aconseguix nous adeptes entre les seues files, el seu auge és palpable amb l'augment que hi ha en les llicències federatives any rere any i també en la creació d'equips escolars que practiquen este esport. D'altra banda, també sumem l'interés i la demanda que la societat valenciana mostra en els Cicles Formatius d'Activitats Físiques. En concret, el Complejo Preuniversitario Mas Camarena compta amb diversos anys d'experiència en el Grau Mitjà de Conducció i en el Grau Superior d'Animació en Activitats Físico-Deportivas, comptant amb totes les seues aules completes, la qual cosa fa veure que la joventut vincula i veu en l'esport una eixida professional.


TAGS: