València Basket es referma en la segona plaça amb un triomf contundent (47-89)

28/02/2018

Suma i seguix València Basket que arribarà al partit clau en la lluita per la segona plaça enfront de Laboratorios Ynsadiet Leganés amb tretze victòries consecutives i les millors sensacions de la temporada. Gran partit el disputat per les taronja en Vera, exhibint el seu gran moment de forma.

L'enfrontament el va estrenar Conchi Sánchez amb encert en les de casa, donant els primers avantatges a les almerienses. Però no duraria molt. La reacció de València Basket va ser espectacular. Meiya Tirera i Rebeca Cotano en el joc interior i Aleksic i Pallardó anotant de 3, li van donar la volta al marcador. Cosa que hauria sigut impossible sense la gran aportació de Ramona Macedo, que va liderar un parcial de 2-19 per a les taronja.

Alicia González trencava el parcial amb un triple per a iniciar el segon quart. Però València Basket desbordava intensitat. Quatre punts d'Ana Pocek anul·laven l'intent de reacció local que liderava l'americana Jeanette Jackson i mantenien la diferència. L'aparició d'Irene Garí va acabar sent el factor diferencial. Abans del descans, les seues bones accions ofensives i un triple d'Aleksic en l'última jugada donaven una diferència important a les de Rubén Burgos (28-44).

En la represa, era novament González la que tractava d'acostar a les de Paco Rueda, però la rotació taronja és molt extensa. Va aparéixer Maria Bettencourt per a celebrar el seu aniversari i Aleksic va continuar anotant de tres en tres per a acabar amb qualsevol opció de remuntada de les andaluses. La diferència al final del tercer quart ja fregava els 30 punts.

En eixes circumstàncies, les visitants només van haver d'administrar la diferència al final per a aconseguir sumar la tretzena victòria seguida. Refermada la segona posició, València Basket arribarà en el seu millor moment per a afrontar el decisiu enfrontament directe de Leganés dissabte que ve.