Arriba la segona edició de l'Escola de Pasqua de València Basket

01/03/2018

València Basket posa en marxa la segona edició de la seua Escola de Pasqua, una oportunitat molt especial per als més menuts de poder disfrutar del bàsquet també durant les vacacions.

 

L’Alqueria del Basket serà la seu per a esta activitat que es durà a terme des del 3 al 6 d'abril. Des de les 9h fins a les 14h tots els xiquets i xiquetes d'entre 5 i 11 anys podran disfrutar entre altres coses de diferents jocs i concursos de tir, esmorzar i una hora i mitja d'entrenament en unes jornades que serviran per a fomentar la pràctica de l'esport i continuar desenrotllant els valors de la Cultura del Esfuerzo.

 

La inscripció pot ser completa, participant durant tots els dies mencionats, o bé es pot triar dies solts segons disponibilitat. El preu serà de 65 euros en la primera opció, mentres que el dia solt costarà 18 euros. Tots els xiquets que formen part del planter de València Basket, tindran un descompte de fins a 10 euros en el preu total i 3 euros en el dia solt. La inscripció ja està oberta, i per a això la documentació haurà d'entregar-se en L’Alqueria del Basket de dilluns a divendres de 9:30 a 14h i de 16 a 20h. Per a més informació, queda a disposició el telèfon de L’Alqueria, 96 121 55 43.

 

València Basket reforça el seu objectiu de fomentar la pràctica del bàsquet en la societat valenciana, i oferirà novament una bonica oportunitat de poder disfrutar-ho en dates especials. En esta edició, a més, amb l'al·licient que l'activitat es duga a terme en la casa del bàsquet base a nivell europeu.


Info y fulla d'inscripció


TAGS: