Txus Vidorreta: "Al tercer quart hem guanyat frescor i ens ha ajudat"

01/03/2018

L'entrenador taronja va analitzar el partit, "vam començar el partit molt bé, corrent, rebotejant, anotant, però en el segon, la seua agressivitat a la pilota, amb Zisis, Hachkett, El, Hickmann ens va crear problemes i ens va costar controlar pel seu físic, però acabem per davant ".


Sobre la segona part, "en el descans crec que prenem bones decisions per atacar amb més ritme, San Emeterio va jugar de base per Erick i Sastre. Després Abalde i Will van fer un gran treball a banda i banda per aconseguir esta victòria important per a nosaltres ".


Sobre els alts i baixos, "estic patint molt, està sent un any molt dur, estic envellint molt. Hem jugat un primer quart molt bo davant d'una bona defensa. Pateixo perquè ens costa tenir este joc tot el temps. La necessitat estreny l'enginy i hem pres decisions en el tercer quart que ens han ajudat, amb San Emeterio per poder jugar amb frescor i hem obert la llauna ".


Sobre el debut de Williams, "Latavious ha ajudat l'equip en la seua primera entrada, ha agafat rebots en les dos cistelles, amb alguna distracció, però és normal portant 4 dies entrenant després de mesos, així que és lògic. És un bon jugador de rol, en el rebot, canvia tirs, i li falta poc a poc recuperar la condició".


TAGS: