Bárbara Cuxart i Gala Camarena amb la selecció espanyola

08/03/2018

L’Alqueria del Basket continua donant els seus fruits. La casa europea del bàsquet de formació ha tornat a rebre una bona notícia en forma de convocatòria de la selecció espanyola. En esta ocasió, es tracta de dos jugadores convocades amb la selecció espanyola sub 15.

 

El combinat nacional, entrenat per Elena Lahoz, té una cita molt important en la preparació de l'Europeu sub 16 de l'any que ve. Es tracta del Torneig MHL que es disputa a Saragossa. El torneig començarà el pròxim dia 29 de març, i s'allargarà fins a l'1 d'abril. En la convocatòria, entre les 22 jugadores triades, hi ha dos de L’Alqueria del Basket.

 

Es tracta de Bárbara Cuxart i Gala Camarena. Ambdós jugadores pertanyen al cadet A femení que entrena Manolo Real i estan realitzant una gran temporada. Com a premi al seu esforç, tindran l'oportunitat de continuar creixent rodejades de les millors en el combinat nacional.

 

La participació de les dos jugadores cadet de València Basket amb la selecció és un reflex més del treball que es realitza en el major planter de bàsquet d'Europa.

 


TAGS: