Salvatore Trainotti: “L’Alqueria es única a Europa”

09/03/2018

Salvatore Trainotti, General Mànager d'un dels equips més importants d'Itàlia, Dolomiti Energia Basket Trentino, ha volgut conéixer en primera persona la instal·lació de bàsquet base més gran del continent europeu. L'equip italià, també conegut com Aquila Basket, ha competit esta temporada en Eurocup.

 

Trainotti va realitzar una visita guiada per tota la instal·lació, observant en primera persona el treball que es realitza en l’Alqueria del Basket, així com les possibilitats que oferix la infraestructura.

 

Després de finalitzar la visita a les nostres instal·lacions. El General Mànager de l'equip italià no va dubtar a mostrar el seu sorpresa. “És increïble, únic a Europa. És perfecte per als jugadors i els entrenadors, i inclús els pares poden trobar l'ambient idoni per a enviar als xiquets a què disfruten i juguen a bàsquet” deia.

 

Trainotti va quedar totalment convençut de l'important que pot ser entrenar en una instal·lació així a l'hora que els jugadors aconseguixen la professionalitat. “Absolutament. És impressionant la qualitat de la instal·lació, tot està planejat per al bàsquet. Pareix haver sigut construït per a ajudar els xiquets a millorar i convertir-los en millors jugadors, així que definitivament pot ajudar a millorar el bàsquet i que els xiquets intenten arribar al primer equip” resumia.

 


TAGS: