OVER40BASKET arriba a L’Alqueria del Basket

10/03/2018

El pròxim 12 de març a les 12:30h en la Sala Co-innovació de L’Alquería del Basket es realitzarà la presentació oficial del torneig de bàsquet OVER40BASKET València, organitzat per Give&Go Sport. Es tracta d'una competició per a esportistes de més de 40 anys, que es disputarà els dies 7 i 8 d'abril en la casa del bàsquet de formació europeu.

 

El torneig té com a objectiu reunir, entorn d'una competició feta a mesura i amb marcat caràcter benèfic i social, a tots els aficionats a l'esport de la cistella de més de 40 anys, per als que el bàsquet continua sent part de la seua vida. Des d'excomponents de la selecció espanyola a jugadores de primera divisió nacional femenina, passant per components de qualsevol lliga local i aficionats en general tornaran a mostrar que per a la seua gran passió no passa el temps.

 

“Indio” Díaz, Ana Belén Álvaro, David Brabender, Wonny Geuer, entre altres il·lustres, formen part de la gran família d'OVER40BASKET. Esta família ha vist ampliats els seus membres enguany amb l'entrada com a patrocinador principal d'Ibercaja tant per a l'esdeveniment de València com per al de Madrid del pròxim mes de septembre i amb L’Alquería del Basket, que serà seu del torneig durant els anys 2018, 2019 i 2020.

 

Ambdós acords seran presentats en l'acte del pròxim dia 12 de març. Un torneig de tal calibre no podia tindre millor seu que la major instal·lació de planter de tot el continent. Un marc incomparable en què disfrutar del millor bàsquet.


TAGS: