València Basket allarga la ratxa en la tornada de Leles Muñoz (66-52)

10/03/2018

Disputat partit en la Fonteta en el que València Basket va haver de treballar moltíssim per a poder sumar una nova victòria que permeta seguir amb la ratxa i mantindre's en excel·lent posició en la lluita per l'ascens a Lliga Femenina 1.

Va començar Campus Promete LF2 amb molta intensitat arrere, impedint les cistelles de les taronja i aprofitant-ho per a posar-se per davant en el marcador. 6 punts consecutius de Livulo i l'aportació de Swart, permetien a les visitants emportar-se el primer quart.

No va canviar la dinàmica amb l'inici del segon. Va aparéixer Marcos en el joc exterior i la diferència se'n va anar fins als 7 punts. Però la reacció no va tardar a arribar. Parcial de 10-0 liderat per Rebeca Cotano i una cistella d'Aleksic li donava la volta al marcador. Al descans el partit seguia igualat, però la connexió montenegrina Aleksic-Pocek amb 12 punts començava a fer mal i permetia a les de Rubén Burgos acabar per davant (31-29). Encara que el millor del quart era un nom propi. Leles Muñoz tornava a les pistes debutant esta temporada i deixant arrere la seua lesió. La capitana era ovacionada per una Fonteta que disfrutava amb la seua tornada.

En el tercer parcial, pareixia que les de casa trencaven el partit a base de triples. Irene Garí, Aleksic i Bettencourt donaven la màxima diferència a les taronja, però Campus Promete no donaria el partit per perdut. Va aparéixer Isabel Benito i secundada per Swart inclús van portar a les de La Rioja a posar-se a dos punts. Meiya Tirera, no obstant això, va sostindre a les taronja (50-44).

L'últim quart va servir per a millorar les sensacions. Meiya va seguir entonadísima dominant la zona, va aparéixer Ramona Macedo i València Basket va tancar un partit important per a mantindre's en la zona alta. Leles Muñoz va tornar a sumar minuts en l'últim parcial i l'equip va allargar la ratxa en un dia molt especial per a la capitana taronja.