L’Alqueria del Basket present en el Campionat d'Espanya Minibàsquet de seleccions autonòmiques

23/03/2018

Este dissabte 24 de març s'inicia el Campionat d'Espanya Minibàsquet de Seleccions Autonòmiques, esdeveniment que tots els anys reunix a les jóvens promeses del bàsquet espanyol. En ell hi haurà una nombrosa presència de jugadors de L’Alqueria del Basket.

 

La Selecció de la Comunitat Valenciana ja està en San Fernando (Cádiz) per a prendre part en la gran cita del bàsquet de formació de categoria minibàsquet. La competició reunix a 450 jugadors i jugadores, a més de a un gran nombre d'aficionats que no vol perdre's una de les cites més importants de l'any.

 

La primera fase del torneig es jugarà des del dissabte 24 fins al dilluns 26; el dimarts 27 serà el dia dels encreuaments, per a acabar el torneig el dimecres 28 amb les finals i els partits pel tercer lloc. Els dos millors equips de cada grup en categoria Especial seran els que accedisquen directament a jugar els encreuaments de semifinals.

 

Els nostres s’enfrontaran a Illes Balears, Canàries, Aragó i Catalunya en categoria masculina i a Astúries, Canàries, Aragó i Catalunya en categoria femenina. L'expedició valenciana comptarà fins amb 9 integrants de l'escola de València Basket. Un reflex més del treball que es fa en la major instal·lació de bàsquet de formació a Europa.

 

Jugadors seleccionats: Pau Benedicto, Hugo Enguix, Pablo J. Hernández, Salvador Gallego, María Sánchez, Lidia Ballesteros, Mar Ferris, Mirembe Twehamye y Anna Teresa Sáiz.


TAGS: