Over40Basket aterrarà este cap de setmana en L’Alqueria

04/04/2018

El torneig Over40Basket aterrarà el pròxim cap de setmana en L’Alqueria del Basket. Organitzat per Give&Go Sport, es tracta d'una competició per a esportistes de més de 40 anys que acollirà per primera vegada la major instal·lació de bàsquet de pedrera d'Europa.

 

De caràcter benèfic i social, la competició pretén reunir tots els amants del nostre esport de més de 40 anys, comptant entre ells amb grans exjugadors com “Indio” Díaz, Ana Belén Álvaro, David Brabender, Wonny Geuer o el propi Víctor Luengo, que participarà junt amb els veterans de València Basket.

 

El torneig naix en 2016 i ha crescut de forma exponencial des de llavors. En edicions anteriors es va aconseguir ajuntar a més de 300 jugadors repartits en 24 equips masculins i femenins. L’Alqueria del Basket, serà la seu de la competició també els dos pròxims anys, albergant l'esdeveniment fins el pròxim 2020.

 

Sopar benèfic

Més enllà de la competició, Over40 Basket també organitza un sopar benèfic els fons del qual van destinats a la ONG Associació Infància i Desenrotllament, que està treballant ininterrompudament durant els últims anys a la India. En esta ocasió se celebrarà en l'Hotel Barceló el pròxim 7 d'abril a les 21h. Per a solicitar informació queda a disposició el número de telèfon 619 050 451.


TAGS: