Sergi García i Tryggvi Hlinason visiten el XIII Campus de Pasqua de Valencia Basket

05/04/2018

Els participants del XIII Campus de Pasqua de València Basket han rebut este matí una visita molt especial durant els seus entrenaments en el Col·legi Iale de L'Eliana. Els jugadors Sergi García i Tryggvi Hlinason han acudit i han alterat durant un poc més d'una hora l'activitat esportiva del Campus per a compartir la seua experiència amb estos xics i xiques d'entre 6 a 19 anys que han aprofitat la parada acadèmica per a practicar el seu esport favorit.

 

Els participants en este Campus de Pasqua s'han congregat en l'Auditori del Col·legi Iale, on els quatre jugadors han respost a totes les preguntes i inquietuds dels jóvens esportistes sobre el bàsquet, l'esport i la vida en general.

 

Després d'esta improvisada "roda de premsa" els jugadors no han parat de firmar autògrafs i fer-se infinitat de fotos amb els xics i xiques del Campus de Pasqua. I abans de despedir-se, els jugadors del primer equip taronja s'han mesclat amb els campistes i els entrenadors per a realitzar una gran foto de grup.

 

Després de la visita, el base de València Basket Sergi García hi ha assenyalat que "poder estar ací amb els xavals, veure que s'emocionen tant quan veuen jugadors ACB de València Basket és molt bonic. Ens ho hem passat molt bé i esperem repetir moltes vegades més". Per la seua banda, Tryggvi Hlinason va afegir que "ha estat molt bé. Els xiquets són tot un exemple d'energia i equip, això és molt bo".

 

Els entrenaments i la diversió del Campus s'estendran fins demà divendres 6 d'abril per al centenar de xiquets i xiquetes inscrits. A més de practicar bàsquet, els participants estan tenint l'oportunitat d'iniciar-se en altres esports i activitats a l'aire lliure. Als dos entrenaments diaris se li sumen partits de competició i una lliga nocturna, a més de concursos de 3x3, tirs lliures i triples, i altres activitats com a pàdel i tenis.


TAGS: