Inscripcions obertes per a participar en el Movistar Street Basket Tour de València

10/04/2018

L'ACB i Movistar, soci patrocinador i televisiu de la competició, han creat el Movistar Street Basket Tour, un nou esdeveniment que busca als millors ‘jugones’ del 3x3 i als millors triplistes en les diferents seus en les quals es va a disputar. La competició es posarà en marxa a València, amb una fase prèvia classificatòria que es realitzarà en L’Alqueria del Basket el diumenge 22 d'abril entre les 9:00h i les 17:00 hores. Els 16 millors (huit components de l'equip de 3x3 i huit triplistes) passaran a la Fase Final, que tindrà lloc en la Plaça de l'Ajuntament de València en la nit del dissabte 5 de maig. De forma totalment gratuïta, ja pots inscriure al teu equip de quatre jugadors per al torneig 3x3, apuntar-te per a mesurar-te amb els millors triplistes o registrar-te a títol individual per a ser inclòs en algun equip en movistarsbtour.es.

 

Requisits per a la inscripció

- Els jugadors que vullguen apuntar-se en qualsevol d'estos tres apartats han de tindre entre 18 i 36 anys en el dia de l'esdeveniment.

 

- Hi ha tres opcions d'inscripció: equips de quatre jugadors, individual per al concurs de triples i el registre individual per a jugadors que busquen equip. Estes categories són excloents, no es pot participar alhora en el torneig de 3x3 i en el concurs de triples

 

- La inscripció per a la fase prèvia és gratuïta, s'ha de realitzar on-line en el següent enllaç i el termini límit per a apuntar-se és el divendres 20 d'abril.

 

En què consisteix la fase prèvia classificatòria?

 

- La fase prèvia classificatòria es disputarà en L’Alqueria del Basket el diumenge 22 d'abril entre les nou del matí i les cinc de la vesprada. És una jornada de pre-selecció per a triar als 16 jugadors que participaran en la Fase Final: huit jugadors per a l'equip de 3x3 capitanejat per Víctor Luengo i huit triplistes. Els finalistes de les seus rebran entrades per a un partit de Playoff de la Liga Endesa a triar, entre altres premis a la resta de participants.

 

- Els partits del torneig 3x3 es jugaran amb regles de street basket: equips de tres jugadors i un suplent, en mitja pista amb una cistella, en partits de 10 minuts o sent guanyador el primer equip a arribar a 21 punts, possessions de 12 segons, un punt per a les cistelles dins de l'arc i dos punts des de fora… La normativa completa de competició es pot consultar ací.

 

- Esta fase prèvia classificatòria es dividirà en dos moments. Al matí es disputarà un torneig 3x3 entre tots els equips registrats amb un format estàndard i amb eliminatòries fins que queden tan sol els quatre millors equips. A la vesprada, es triarà als sis millors jugadors entre els integrants d'eixos quatre equips semifinalistes per a formar part de l'equip de València per a la Fase Final del dissabte 5 de maig. Els dos jugadors restants per a completar l'equip de huit seran una elecció personal entre els jugadors dels equips no semifinalistes del padrí del Movistar Street Basket Tour a València, el jugador amb més partits en la història del Valencia Basket i llegenda taronja Víctor Luengo. En la jornada de vesprada del 22 d'abril, els triplistes inscrits tindran la seua oportunitat per a llançar a cistella en el concurs de triples. Els huit llançadors amb millors resultats es classificaran per a la Fase Final.

 

- Els 16 classificats per a la Fase Final del MSBT de València rebran com a premi una equipación de joc Spalding, una pilota Spalding TF500 ACB i un pack de marxandatge. A més optaran als premis de la Fase Final: 1.000 euros en metàl·lic, viatges d'un cap de setmana i una pilota per al guanyador de el ‘Rei de la pista’ i del concurs de triples.

 

En què consisteix la Fase Final del MSBT València?

 

- Els classificats per a la fase final podran disfrutar de la gran festa del bàsquet urbà que es prepararà en la Plaça de l'Ajuntament de València el dissabte 5 de maig entre les 20h i les 24 hores. El punt més cèntric de la nostra ciutat serà pres per un torneig de 3x3, un concurs de triples i la batalla per ser el Rei de la pista (un contra un) en una experiència única dins del Movistar Street Basket Tour. Competiran durant quatre hores en una ‘gàbia’ de mitja pista en el carrer, amb un xou a l'altura del millor espectacle: joc de llums, DJ battle, pantalles, exhibició de dunkers de primer nivell internacional, e-sports, freestyle, actuacions de ball… Tot preparat perquè el bàsquet i la diversió prenguen el centre de València durant la nit.

 

- Els components de l'equipe 3x3 triats en la fase prèvia classificatòria s'enfrontaran al llarg de la nit contra un combinat de jugadors i jugadores vinculats al Valencia Basket. En les pauses entre estos partits, es disputaran les eliminatòries del concurs de triples.

 

- L'esdeveniment es tancarà amb la final del concurs de triples i amb la disputa de la final del “Rei de la Pista”. Els dos jugadors més votats durant la nit pel públic assistent s'enfrontaran en una batalla final: un un contra un definitiu per a triar al “Rei de la Pista”. Els guanyadors d'estes dues categories rebran com a premi 1.000 euros en metàl·lic, entrades per al Playoff Final de la Liga Endesa amb desplaçament inclòs i una experiència KIA de cap de setmana per a dues persones.


TAGS: