Últim ‘Triple Solidari’ de Bankia del curs, amb més de 30.000 euros per als nostres entrenadors

11/04/2018

El descans entre el tercer i l'últim quart del partidàs de la jornada 27 de la Liga Endesa entre Valencia Basket i Baskonia serà l'escenari per a albergar la quarta i última edició de la quarta temporada del ‘Triple Solidari’ de Bankia. I per a commemorar que ja s'ha superat en el que portem de temporada la xifra de 30.000 euros que l'entitat bancària donarà per a la formació d'entrenadors d'escola i planter de la Fundació València Bàsquet 2000, els llançadors des del centre del camp comptaran amb un suport molt especial.

 

Als ja habituals dos seguidors de l'equip taronja que llançaran amb dues jugadores del Valencia Basket per a tractar d'encistellar des de la meitat de la pista, en la nit del dijous s'unirà una representació del col·lectiu més beneficiat per esta iniciativa, el dels entrenadors de L’Alqueria del Basket. Quan sone la botzina final del tercer quart, un nodrit grup dels entrenadors i entrenadores que s'han beneficiat d'esta aportació econòmica de Bankia per a la seua formació eixiran al centre de la pista. I dos d'ells sumaran els seus esforços als altres quatre llançadors per a seguir augmentant el nombre de triples convertits des del centre del camp, que està en sis després de les tres primeres edicions del ‘Triple Solidari’ de Bankia.

 

Per cadascun dels encerts dels llançadors, l'entitat bancària augmentarà en 100 euros el Marcador Solidari en el qual es reflectix el creixement gradual de la xifra que es donarà a final de temporada a la Fundació València Basquet 2000. Els participants tindran el repte de tornar a convertir almenys un tir des del centre de la pista, com va ocórrer davant MoraBanc Andorra, anotar dos com va ocórrer davant el FC Barcelona Lassa o tractar d'acostar-se als tres encerts aconseguits davant Unicaja, on la base montenegrina del Valencia Basket Snezana Aleksic va convertir dos d'ells. Eixos sis Triples Solidaris anotats van afegir 600 euros a un Marcador Solidari que actualment reflectix la xifra de 31.550 euros com a resultat dels 619 triples anotats pels jugadors taronja després dels primers 60 partits de la temporada i els encerts que van arribar des de la meitat de la pista.

 

Una oportunitat per a repetir anotant des de mig camp

Durant tota la temporada, per cada triple que anote el Valencia Basket, Bankia donarà 50 euros a la Fundació València Bàsquet 2000 per a la formació d'entrenadors d'escola i planter de la Fundació del VBC. Les edicions especials del ‘Triple Solidari’ de Bankia doblen el premi, però també la dificultat. L'aportació de Bankia es doblarà fins a arribar als 100 euros per cadascun dels triples anotats per qualsevol dels sis contendents en esta nova edició del ‘Triple Solidari’.

 

Quan ens estem acostant al final la quarta temporada d'esta iniciativa, el  planter i escola de Valencia Basket s'han vist beneficiats amb una aportació que al desembre va arribar a les sis xifres i que actualment ja està molt prop d'aconseguir la xifra de 120.000 euros des de la posada en marxa de la campanya ‘Més que un triple’. Una part d'eixos diners va arribar des del centre del camp de la Fonteta amb la participació dels titulars de la targeta Bankia-València Basket Club, les jugadores del primer equip femení i les Llegendes Taronja que van formar part del ‘Triple Solidari’ de Bankia en les tres primeres temporades: Víctor Luengo, Nacho Rodilla, Berni Álvarez, Antoine Rigaudeau, José Luis Maluenda, Alfons Albert, Sergio Coterón, Joan Morales, Javi Viguer o Paco Pallardó.


TAGS: