L’Alqueria del Basket acull les XIII Conferències de Patrocini infinitC

11/04/2018

L’Alqueria del Basket acull entre hui i demà les XIII Conferències de Patrocini infinitC. Es tracta d'una iniciativa que va veure la llum en 2006 i que gràcies a la seua excepcional acollida s'ha convertit en una cita ineludible per als professionals del patrocini.

 

La present és una edició molt especial. En un any per al record, ja que en 2018 infinitC complix 15 anys, València ha sigut la ciutat triada per a albergar les XIII Conferències de Patrocini infinitC durant els dies 10, 11 i 12 d'abril. I dins de la nostra ciutat no podia haver-hi millor seu que L’Alquería del Basket, les millors instal·lacions europees per a la pràctica del bàsquet.

 

Un total de 15 conferències seran impartides en la pista central de L’Alqueria per diversos professionals del món del patrocini dins de les més importants empreses a nivell nacional. Amb la participació de València Basket en la persona de Paco Raga a l'hora de donar el tret d'eixida este mateix matí, les jornades acabaran demà mateix en la casa del bàsquet de formació europeu.

 

Com a part de l'esdeveniment tots els assistents coneixeran en primera persona la instal·lació, completant una visita guiada que els servirà per a conéixer els detalls d'una infraestructura sense precedents en el món de l'esport.


TAGS: