Valencia Basket coneixerà demà el seu calendari en la Fase Final LF2

15/04/2018

Valencia Basket coneixerà demà el seu calendari en la fase de grups inicial de la Fase Final LF2, en la qual exercix com a organitzador i amfitrió (del 26 al 29 d'abril en la Fonteta), després de la realització del sorteig de l'ordre d'enfrontaments i horaris de joc que tindrà lloc demà dilluns 16 d'abril a les 12:30 hores en la pista central de L’Alqueria del Basket. El mític entrenador Miki Vukovic i la directora de l'oficina permanent de les Lligues FEB, la exjugadora internacional Elisa Aguilar, exerciran com a mans innocents extraient les boles per a definir els emparellaments de la primera jornada. Els huit equips classificats comptaran amb representació en el sorteig de demà.

 

L’acte comptarà amb la presència d'Isabel García (delegada de Joventut i Esports i Igualtat de la Diputació de València), Maite Girau (Regidora Delegada de Salut i Esports de l'Ajuntament de València) i José Vicente Berlanga (director-gerent de la Fundació Esportiva Municipal), juntament amb Elisa Aguilar (directora de l'oficina permanent de les Lligues FEB) en representació de la Federació Espanyola de Bàsquet i el president Salvador Fabregat com a representant de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana.

 

A més de la presència de tota la primera plantilla del seu equip femení i el seu entrenador Rubén Burgos, Valencia Basket comptarà en este sorteig amb la representació del seu president Vicente Solá, el conseller delegat Paco Raga, així com de diversos membres del consell d'administració.

 

Només queda per definir el calendari

Valencia Basket ja coneix que en esta primera ronda de la Fase Final LF2 s'enfrontarà en el grup 2 davant el Durán Maquinària Ensino (2ºA), el Patatas Hijolusa (3ºA) i el Picken La Cuina Claret (4ºA). En el grup 1 han quedat enquadrats Real Celta Zorka, Spar Gran Canaria, Ciudad de los Adelantados i GDKO Ibaizabal. Cada equip es mesurarà als seus tres rivals en les jornades de la fase de grups inicial, que es disputaran en la Fonteta del dijous 26 al dissabte 28 d'abril. Una vegada definida la classificació final d'eixa primera fase, el diumenge 29 d'abril es jugaran en eixe mateix escenari les dos finals (primers contra segons creuant grups) de les quals eixiran els dos ascensos a la màxima categoria del bàsquet femení espanyol.

 

No et quedes sense el teu pack d'entrades!

Els abonats del València Basket podran retirar on line o en les oficines del Club i de forma totalment gratuïta fins al 23 d'abril un paquet d'entrades per als 14 partits de la fase d'ascens. Per a la resta de públic interessat, també estan a la venda paquets d'entrades que inclouen els catorze partits de la Fase Final de LF2 a un preu reduït des de 20 euros. Un avantatge que acaba el dilluns 23 d'abril. A partir del dimarts 24 d'abril, s'incrementa el preu dels packs d'entrades per a tot el torneig des de 30 euros i es posaran a disposició altres entrades que permetran l'accés als partits d'únicament una de les jornades (només dijous, divendres, dissabte o diumenge) a un preu de 10 euros.


TAGS: