Valencia Basket obrirà la Fase Final LF2 el dijous 26 a les 20:30h davant Durán M. Ensino

16/04/2018

València Basket obrirà la seua participació en el grup B de la Fase Final LF2 que es juga en la Fonteta enfrontant-se al Durán Maquinària Ensino de Lugo el dijous 26 d'abril a les 20:30 hores, es mesurarà l'endemà enfront del Picken Claret a les 20:30 hores i tancarà la fase de grups inicial jugant el dissabte 28 a les 20:00 hores davant del Patatas Hijolusa de Lleó. Els dos primers de cada grup jugaran les finals del diumenge 29, a les 17:45h i les 20:00h, de les que eixiran els dos nous equips que ascendiran a la màxima categoria del bàsquet femení espanyol. L'equip taronja ha conegut el seu calendari després del sorteig que s'ha realitzat este matí en la pista central de L’Alqueria del Basket i en el que Elisa Aguilar i Víctor Luengo han exercit de “mans inocents”.

 

L'acte ha comptat amb la presència d'Isabel García (delegada de Joventut i Esports i Igualtat de la Diputació de València) , Maite Girau (Regidora Delegada de Salut i Esports de l'Ajuntament de València) i José Vicente Berlanga (director-gerent de la Fundació Esportiva Municipal), junt amb Elisa Aguilar (directora de l'oficina permanent de les Lligues FEB) en representació de la Federació Espanyola de Bàsquet i el president Salvador Fabregat com a representant de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana.

 

Tota la primera plantilla de l'equip femení de València Basket ha estat present en el sorteig, junt amb el seu entrenador Rubén Burgos que hi ha assenyalat després de conéixer el calendari que “és una Fase emocionant amb quatre dies de competició al màxim nivell. Independentment de l'orde dels partits hem de jugar contra tots i competir al màxim amb il.lusió”. València Basket també ha estat representat en este sorteig pel seu president Vicente Solá, el conseller delegat Paco Raga, així com de diversos membres del consell d'administració. L'altre equip de la ciutat classificat per a esta Fase Final LF2, el Picken La Cuina Claret, també ha estat present en el sorteig i el seu entrenador Carles Martínez ha valorat el sorteig assenyalant que “per a nosaltres és un premi al treball d'esta temporada i ens fa molta il·lusió disputar-ho en la nostra ciutat i que s'òmpliga el pavelló per a veure bàsquet femení”.

 

Calendari complet

El sorteig d'este matí ha oferit el següent orde de partits per als huit conjunts participants:

 

Dijous 26

 

12:00h Spar Gran Canaria- Ciudad de los Adelantados

 

16:00h GDKO Ibaizabal- RC Celta Zorka

 

18:15h Patatas Hijolusa- Picken la Cuina Claret

 

20:30h Valencia Basket- Durán Maquinaria Ensino

 

Divendres 27

 

12:00h GDKO Ibaizabal - Ciudad de los Adelantados

 

16:00h RC Celta Zorka – Spar Gran Canaria

 

18:15h Durán Maquinaria Ensino- Patatas Hijolusa

 

20:30h Valencia Basket- Picken la Cuina Claret

 

Dissabte 28

 

10:30h Ciudad de los Adelantados- RC Celta Zorka

 

12:45h Spar Gran Canaria- GDKO Ibaizabal

 

17:45h Picken la Cuina Claret- Durán Maquinaria Ensino

 

20:00h Patatas Hijolusa - Valencia Basket

 

Diumenge 29

 

17:45h. Final 1

 

20:00h. Final 2*

* En el cas que València Basket es classifique per a esta eliminatòria, jugarà en el segon torn del diumenge

 

Valoració del sorteig

Abans de l'extracció de les boles que han marcat l'itinerari del son de l'ascens per als equips classificats, el president de València Basket Vicente Solá ha obert l'acte d'este matí. Després de felicitar als equips participants i agrair a la FEB la designació de València per a albergar esta Fase Final, hi ha assenyalat que “estem encantats de tindre l'oportunitat d'organitzar esta Fase Final i manifestem el compromís que treballarem amb molt esforç perquè València 2018 puga ser recordada com la millor Fase que es puga organitzar. Treballant per a la promoció del bàsquet i en particular per a recolzar el desenrotllament del bàsquet femení en una ciutat on el germen de clubs com Dorna Godella i Ros Casares València, ha sigut i és molt important. És per açò que volem invitar tots els aficionats al bàsquet a vindre a disfrutar d'este esdeveniment que, a uns preus populars, donen l'oportunitat de seguir 14 partits durant 4 dies”.

 

El president taronja ha desvelat que a deu dies del començament de l'esdeveniment, els abonats del València Basket ja han retirat més de 1.000 packs d'entrades gratuïts per a esta Fase Final LF2. També ha donat a conéixer que tots els partits seran televisats en directe i en obert per La 8 Mediterrani TV per a tota la Comunitat Valenciana, un reforç a les retransmissions per streaming que es podran seguir a través d'internet en tot el país a través del Canal FEB.

 

La directora de l'oficina permanent de les Lligues FEB, Elisa Aguilar, ha destacat que “Des de FEB l'aposta pel bàsquet és una realitat i en esta Fase es respira il·lusió, nervis i emoció. Per damunt de tot està el talent dels equips que han lluitat tant per estar ací. Estem segurs de que serà un èxit per la gent que vindrà i per la passió que hi ha a València pel bàsquet. Tinc ganes que comencé”.

 

Finalment, la regidora d'esports de l'Ajuntament de València Maite Girau ha acabat el torn de parlaments comentant que “quan es va anunciar que València seria la seu d'este Fase Final, va ser un orgull per a la ciutat. València se viene arriba, com diu l'eslògan, amb l'esport femení. I des de l'ajuntament donem suport a l'esport femení, estem ací perquè nostres clubs vagen guanyant visibilitat. Els dos equips de la nostra ciutat han fet una excel·lent temporada i les directives treballen fort perquè el bàsquet femení de València aconseguisca els reptes esportius que es plantegen cada any. Agrair a la FBCV la seua aposta i el seu treball i a la FEB, que ens mira amb bons ulls. La ciutat està satisfeta d'albergar esdeveniments d'este tipus, que ajuden a convertir-la en una referència de l'esport a nivell nacional i internacional”.

 

No et quedes sense el teu pack d'entrades!

Els abonats del València Basket podran retirar on line o en les oficines del Club i de forma totalment gratuïta fins al 23 d'abril un paquet d'entrades per als 14 partits de la fase d'ascens. Per a la resta de públic interessat, també estan a la venda paquets d'entrades que inclouen els catorze partits de la Fase Final de LF2 a un preu reduït des de 20 euros. Un avantatge que acaba el dilluns 23 d'abril. A partir del dimarts 24 d'abril, s'incrementa el preu dels packs d'entrades per a tot el torneig des de 30 euros i es posaran a disposició altres entrades que permetran l'accés als partits d'únicament una de les jornades (només dijous, divendres, dissabte o diumenge) a un preu de 10 euros.


TAGS: