Jaume Ponsarnau protagonitzarà l'octava jornada de formació oberta d’entrenadors

16/04/2018

València Basket organitza l'octava jornada oberta de formació d'entrenadors, una xarrada que tindrà lloc el dijous 19 d'abril a les 20:30 hores en la pista central de L’Alqueria del Basket. El ponent d'esta sèptima edició serà el tècnic Jaume Ponsarnau, que compartirà la seua experiència sobre “la construcció del joc del pick’n roll” a través d'exemples pràctics.

 

La xarrada, comptarà amb la col·laboració de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, i l'activitat serà vàlida per a computar les seues hores com a pràctiques dels cursos d'entrenador de la FBCV. Els altres tècnics podran accedir gratuïtament, inscrivint-se el mateix dia de l'esdeveniment, 15 minuts abans del començament.

 

Sobre el ponent

Jaume Ponsarnau gaudix d'una àmplia experiència en banquetes del màxim nivell. Després de ser tècnic ajudant de Ricard Casas i Óscar Quintana, va entrenar en ACB a Manresa i Gipuzkoa, alternant també amb el seu treball en el cos tècnic de la selecció espanyola absoluta, on coincidix entre altres amb Sergio Scariolo participant en tornejos de màxima importància com Eurobasket i Jocs Olímpics. En l'actualitat forma part també del cos tècnic de València Basket.

 

Bankia, clau en la formació dels entrenadors

Des de fa ja diversos anys, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a València Basket, està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels nostres entrenadors amb iniciatives com el triple solidari, gràcies a la qual, cada triple anotat pel primer equip masculí del València Basket, revertix en 50 euros per a la formació dels nostres preparadors.


TAGS: