La quarta edició de la temporada del ‘Triple Solidari’ de Bankia porta un nou rècord

17/04/2018

La quarta edició de la temporada del ‘Triple Solidari’ de Bankia, que va tindre lloc en la victòria del passat dijous davant Baskonia, va portar altres dos triples amb valor doble anotats des del centre del camp de la base del Valencia Basket femení Snezana Aleksic, la qual cosa afig altres 200 euros al Marcador Solidari. Encara que Bankia seguirà donant 50 euros a la Fundació València Bàsquet 2000 per cada triple convertit pels jugadors taronja fins al final del curs, l'actual xifra de 33.100 euros ja és la més alta destinada per Bankia a la formació d'entrenadors d'escola i planter de la Fundació del VBC des que es va posar en marxa esta iniciativa fa quatre temporades. Tot un nou rècord que no pararà de pujar amb els triples del Valencia Basket.

 

Esta última edició de la quarta temporada del ‘Triple Solidari’ de Bankia li va donar un protagonisme molt especial al col·lectiu més beneficiat per esta iniciativa, el dels entrenadors de L’Alqueria del Basket. Des de la posada en marxa de la campanya ‘Més que un triple’, els tècnics d'escola i planter de la Fundació del VBC han vist com la xifra donada per Bankia per a la seua formació s'acosta cada dia més als 120.000 euros. Una representació d'entrenadors i entrenadores de L’Alqueria del Basket van rebre l'afectuós aplaudiment de la Fonteta en el descans entre el primer i el segon quart del partit davant Baskonia quan van saltar a la pista com a mostra d'agraïment per esta aposta pel seu desenvolupament i aprenentatge. I dos d'ells van provar fortuna des del centre del camp al costat de les jugadores del Valencia Basket Snezana Aleksic i Irene Garí en arribar a l'aturada entre el tercer i l'últim quart.

 

La base montenegrina va obrir el concurs anotant el primer tir des de la meitat de la pista, i tal com fera en la trobada davant Unicaja, va anotar també un segon triple des de mig camp per a deixar en dos els encerts d'esta ocasió. Per cadascun dels encerts dels llançadors, l'entitat bancària augmentarà en 100 euros el Marcador Solidari en el qual es reflectix el creixement gradual de la xifra que es donarà a final de temporada a la Fundació València Basquet 2000. En una temporada en la qual s'ha encertat en totes les edicions, els dos triples de Aleksic s'unixen al llançament anotat davant MoraBanc Andorra, els dos aconseguits enfront del FC Barcelona Lassa o els tres triples des del mig camp convertits davant Unicaja. Estos huit Triples Solidaris anotats (la meitat d'ells obra de Snezana Aleksic) van afegir 800 euros a un Marcador Solidari que actualment reflectix la xifra de 33.100 euros com a resultat dels 646 triples anotats pels jugadors taronja després dels primers 62 partits de la temporada i els encerts que van arribar des de la meitat de la pista.


TAGS: