Pepe Sánchez visita L’Alqueria del Basket

17/04/2018

La major instal·lació de bàsquet de planter del continent torna a cridar l'atenció més enllà de les nostres fronteres. En este cas, es tracta de Pepe Sánchez, exjugador NBA amb ampli recorregut en la competició espanyola i europea, medalla d'or olímpica amb Argentina i actualment president del Bahía Basket de Bahía Blanca.

 

El que fóra el primer jugador argentí a jugar en la NBA va visitar les instal·lacions, va conéixer al detall totes les seues possibilitats i no va deixar d'interessar-se per tots els esdeveniments que s'acullen. Finalitzada la visita, va voler expressar la seua opinió respecte d'això. “Estant a Argentina havia sentit parlar d'este projecte i és una meravella per a la gent que ama el bàsquet i per als xiquets de la ciutat, és un verdader somni. Recórrer-ho i veure-ho en persona és molt interessant per a entendre el projecte més enllà del primer equip i tindre una visió notable de com ajudar a la comunitat per mitjà de l'esport, no sols que siga un equip professional, sinó que tinga un impacte reial” deia.

 

L'exjugador afirmava que no havia vist gens paregut. “No havia vist gens paregut per la quantitat i dimensió i per un detall que no és menor: sempre es fan estes infraestructures per a professionals i no per als xiquets o el basket amateur i se'ls dóna la mateixa qualitat de materials i pistes a l'altura dels professionals. Més enllà de la dimensió i l'estètica m'emporte eixe detall com el més significatiu. Basket de xiquets i xiquetes amb les mateixes ferramentes que un professional i això té moltíssim impacte” analitzava.

 

Ningú millor que ell, amb anys d'experiència al màxim nivell, per a analitzar un projecte tan ambiciós com el de L’Alqueria del Basket, que una vegada més torna a demostrar que no sols és una referència en el nostre continent, sinó que impressiona també molt més enllà del territori europeu.


TAGS: