Van Rossom: “Necessitem a la Fonteta en els moments difícils”

18/04/2018

El base de Valencia Basket Sam Van Rossom ha parlat abans de l'entrenament d'este matí sobre l’encontre d'este cap de setmana davant Unicaja (diumenge 22, 18:30h, Fonteta, #0), destacant la importància del mateix per a l'objectiu de ser cap de sèrie en el Playoff: “Si guanyem el diumenge, tindríem quasi assegurat el factor pista en el Playoff, que per a l'equip crec que és molt important. No hi ha cap dubte que el partit del diumenge és molt important per a nosaltres”.

 

El director de joc belga considera que l’encontre del diumenge “va a ser un partit molt igualat. Ells vénen també sabent el que es juguen. En les últimes dues setmanes han guanyat dos partits que van ser molt difícils però els han acabat traient tant fora de casa com a casa. Crec que van a vindre molt preparats, tant com nosaltres, i va a ser un partit molt dur i molt igualat. Unicaja tenen jugadors que poden fer un poc de tot. Són un molt bon bloc, tenen a Carlos Suárez que fa de tot, tenen a Nedovic, jugadors en posicions interiors com Augustine, els bases tant Alberto Díaz com McCallum són bons jugadors. Tots ho son i en cada posició tenen qualitat per a donar punts a l'equip però també per a fer les coses que no es veuen en les estadístiques”.

 

En un enfrontament tan igualat, el factor pista es planteja com un element decisiu. És per açò que Van Rossom espera que el públic de la Fonteta siga el sisé jugador, especialment en els moments delicats de l’encontre: “En el partit contra Baskonia la nostra gent ens va ajudar molt. Espere que ens recolzen com ho saben fer, en els moments difícils també. Ací l'equip necessita una espenta des de la graderia i crec que la setmana passada la Fonteta ens va ajudar. Mai és agradable que la teua pròpia afició t'estiga xiulant, no crec que açò ajude a l'equip, al contrari, ens fica més pressió. Si l'afició ens dóna el seu recolzament en els moments difícils, açò ens va a ajudar moltíssim més”.

 

A nivell personal, el base belga destaca que “em trobe físicament bé, és clar que per a arribar a la forma d'abans de la lesió costa un poc i encara em falta un poc de ritme. Però crec que anem pel bon camí i em trobe bé. Així que seguiré treballant en els entrenaments per a agafar el ritme dels partits i tant de bo puga estar al més prompte possible amb el mateix nivell que abans”.


TAGS: