La Fundació Roig Alfonso visita L’Alqueria del Basket

18/04/2018

L’Alqueria del Basket ha disfrutat hui d'un bonic matí de bàsquet. Els xics i xiques de la Fundació Roig Alfonso, que al seu dia van elaborar el mosaic de la pista central de l’Alqueria, han visitat les instal·lacions de la major infraestructura del continent dedicada a este esport.

 

La jornada ha començat amb els protagonistes coneixent els jugadors. Els integrants tant del primer equip masculí com del femení, es van presenciar en la pista central de L’Alqueria per a saludar els integrants de la Fundació, que a més van rebre dos balons i una camiseta firmats per tots ells.

 

Després de l'experiència amb ambdós equips, la Fundació ha realitzat una visita guiada per les instal·lacions, coneixent-les al detall per a acabar novament en la pista central. Una vegada allí de nou, els xics i xiques han disfrutat del bàsquet sobre el parquet. Partit, tirs a canastra, i diversió per totes les bandes.

 

La Fundació Roig Alfonso de la Comunitat Valenciana és una entitat amb fins socials i sense ànim de lucre, que realitza una gran labor dedicada a la integració sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual.


TAGS: