MILAR busca davant Unicaja a dos aficionats taronja per a portar-se magnífics regals

19/04/2018

El crucial encontre davant Unicaja (diumenge 22, 18:30h, Fonteta, #0) tindrà un al·licient més amb l'animació que MILAR ha preparat per a este xoc de la jornada 29 de la Liga Endesa. A través de les Xarxes Socials oficials del Club, buscarem a quatre finalistes que es jugaran portar-se de la Fonteta els dos grans regals que MILAR ha preparat per a ells: un aspirador granera Solac valorat en 160 euros i un centre de planxat de la mateixa marca. A més d'estos premis, es repartiran aplaudidors per tot el pavelló i es llançaran a les graderies centenars de regals de marxandatge d'esta marca.

 

Busquem a quatre finalistes en les nostres Xarxes Socials

Els quatre aspirants per a aconseguir els regals de MILAR eixiran de quatre concursos que realitzarem en les nostres Xarxes Socials oficials entre esta vesprada i demà divendres. Els finalistes seran els més ràpids a contestar les preguntes que formularem en les nostres pàgines de Facebook i Twitter i competiran sobre les taules de la Fonteta durant el partit davant Unicaja per a portar-se els premis

 

Primera final

Dijous 19, 18:00h: Facebook

Dijous 19, 19:00h: Twitter

- Els finalistes d'este concurs competiran per un Aspirador granera Solac AE2536

 

Segona final

Divendres 20, 18:00h: Facebook

Divendres 20, 19:00h: Twitter

- Els finalistes d'este concurs competiran per un centre de planxat Solac CVG9701

 

#SorollFonteta amb els aplaudidors de MILAR

Els assistents al partit trobaran en els seus seients un dels 8.000 aplaudidors personalitzats que MILAR ha preparat per a este encontre per a ajudar a millorar l'ambient. No oblides plegar el teu aplaudidor per a no deixar d'animar des del salt inicial fins a la botzina final.

 

Regals per al públic

A més d'estes iniciatives, MILAR llançarà a les graderies de la Fonteta diferents regals de la seua marca com a borses de platja o bosses de la compra. A més, no faltarà el zeppelín de MILAR, que sobrevolarà el sostre de la Fonteta durant tot el partit.

 

Puleva i el seu Sofà courtside

Els dos guanyadors del concurs de Puleva podran disfrutar del partit davant l'equip malagueny des d'una de les millors ubicacions de la Fonteta: un còmode sofà col·locat a peu de pista just enfront del set del nostre DJ. I tot açò mentre disfruten dels productes d'esta marca.


TAGS: