Més de 1.500 packs d'entrades venuts per a la Fase Final LF2 València 2018

19/04/2018

A una setmana de començar la Fase Final de Lliga Femenina 2, ja s'han esgotat més de 1.500 packs per a esta bonica data. Esta competició donarà dos places per a disputar la pròxima temporada la màxima categoria del bàsquet femení espanyol. Els abonats del València Basket podran retirar eneste enllaç o en les oficines del Club i de forma totalment gratuïta fins al 23 d'abril un paquet d'entrades per als 14 partits de la fase d'ascens.


Calendari complet

 

Packs disponibles, entrades soltes des del 24 d’abril

El paquets d'entrades inclouen els catorze partits de la Fase Final de LF2 a un preu reduït des de 20 euros. Un avantatge que acaba el dilluns 23 d'abril. A partir del dimarts 24 d'abril, s'incrementa el preu dels packs d'entrades per a tot el torneig a un preu des de 30 euros i es posaran a disposició altres entrades que permetran l'accés als partits d'únicament una de les jornades (sol dijous, divendres, dissabte o diumenge) a un preu de 10 euros.

 

En el cas dels aficionats amb paquets d'entrades, per a poder accedir a la Fonteta en cadascun dels dies de competició serà necessari presentar l'entrada corresponent a eixe dia. Els packs d'entrades consistixen en quatre pàgines diferents, cadascuna d'elles corresponent a cadascun dels dies de competició.

 

Tarifes

Els preus dels paquets d'entrades per a la Fase Final de LF2 són els següents:

 

·       Abonats Valencia Basket:

Els abonats del Valencia Basket podran acudir a recolzar al nostre equip femení i gaudir de tota la Fase Final de LF2 de manera totalment gratuïta. Per a açò, hauran de retirar el seu paquet d'entrades a través de la nostra pàgina web o de forma presencial en les oficines del Club (de dilluns a divendres, de 9:30h-14h i de 16-20h) abans de les 23:59 hores del dilluns 23 d’abril.

 

Cal destacar que les localitats que els abonats poden retirar sense cost addicional al del seu passe de temporada poden no coincidir amb els seus seients habituals, ja que s'assignaran seients dins de les zones reservades per a l'afició taronja durant este torneig en la Fonteta. El límit de localitats que es poden retirar és d'un pack d'entrades per abonament de la temporada 2017/18 del Valencia Basket. A partir del dimarts 24 d’abril, els abonats del Valencia Basket ja no podran aprofitar-se d'esta oportunitat.

 

·       Preu Paquet de Entrades tota la competició:

 

 

Fins dia 23

Des de dia 24

GRADA

20 €

30 €

VIP

70 €

100 €

 

·       Preu entrades per Jornada:

 

 

Fins dia 23

Des de dia 24

GRADA

No disponible

10 € / dia

VIP

No disponible

35 € / dia

 


TAGS: