Amaya Valdemoro: “La gent ha d'anar a la Fase a animar al seu equip”

19/04/2018

3 anells WNBA, dos participacions en Jocs Olímpics, nombroses internacionalitats amb les seues respectives medalles, campiona d'Europa i també de la Lliga Femenina amb tres equips diferents. Un palmarés que l'avala de sobra. Ningú millor que una llegenda del bàsquet femení nacional per a parlar de la Fase Final de la Lliga Femenina 2.

 

Amaya Valdemoro ho té clar. No hi havia millor seu. La Fonteta és per a ella molt especial. “Guarde molts records de jugar en la Fonteta. Em recorde fins i tot de la primera vegada que vaig arribar a entrenar amb el Dorna Godella, és ma casa i només puc dir coses boniques” deia.

 

València és per a ella una ciutat de molta tradició i amb un gran nivell competitiu. “Té molt nivell. Vaig arribar amb 15 anys i ho sé perfectament. A més les 2500 persones que van presenciar el derbi entre València Basket i Picken La Cuina Claret demostren que hi ha tradició de bàsquet i que la gent vol tindre un equip de referencia” explicava.

 

L'aposta que el club taronja fa per aconseguir-ho, té per a l'exjugadora molt valor. “Juan Roig va donar esta oportunitat al bàsquet femení i és una alegria enorme. A més la forma en què s'ha fet, a poc a poc, és la millor manera. És una alegria a nivell personal. És una llàstima no poder jugar i participar en eixa nova etapa del club, però ho veig en la distància amb molta il.lusió” analitzava.

 

Sobre la competició, Amaya Valdemoro no té dubtes. “Ara les xiques de València Basket han d'intentar llevar-se la pressió i disfrutar, és una competició dura. Jo l'he jugat i ho sé. El perill és la pressió que et pugues imposar tu per estar jugant, han de disfrutar de l'equipàs que tenen, de la gent que les està recolzant i per a bé o per a mal l'esport sempre és just i et posa en el teu lloc” pronosticava.

 

Per a la tres vegades guanyadora de la millor competició del món, ningú ha de perdre l'oportunitat de viure la Fase. “La gent ha d'estar recolzant al seu equip, el bàsquet femení té molt nivell i es tracta d'una competició de molts nervis, de molta tensió i en la que es respira el gen competitiu sí o sí” exposava.

 

Entrades a la venda

Les oficines del club i la web www.valenciabasket.com continuen registrant un gran ritme de venda d'abonaments per a la Fase. Els abonats de València Basket poden retirar el seu abonament de forma gratuïta fins al dia 23 d'abril, mentres que la resta d'aficionats pot adquirir-ho per un preu popular de 20 euros. El dia 24 eixiran a la venda les entrades per jornada.


TAGS: