Europrobasket i L’Alqueria del Basket unixen les seues forces

19/04/2018

L’Alqueria del Basket i Europrobasket han firmat un acord de col·laboració. L'acadèmia que va començar a funcionar en 2015 i fins al moment ha desenrotllat la seua activitat a Girona, traslladarà la seua seu a València per a començar a treballar en la major instal·lació de bàsquet de formació d'Europa.

 

Europrobasket, és una acadèmia internacional el principal camp d'actuació de la qual és el desenrotllament d'un programa professional per a jugadors estrangers que vullguen experimentar en primera persona el bàsquet europeu, entrenar al màxim nivell i donar-se a conéixer en el nostre esport.

 

Gràcies a este acord, Europrobasket desenrotllarà el seu programa en L’Alqueria del Basket durant els pròxims anys, incloent sessions de treball amb els millors professionals i distintes activitats aprofitant les possibilitats que oferix la instal·lació, amb 13 pistes disponibles.

 

Amb este acord, L’Alqueria del Basket continua ampliant les seues fronteres i comença a ser referència més enllà de les barreres del continent europeu, mentres que Europrobasket, podrà fer ús de la millor instal·lació de bàsquet del continent per a desenrotllar el seu programa.


TAGS: