Més de 100 entrenadors en l’octava jornada oberta de formació

20/04/2018

València Basket va organitzar ahir l'octava jornada oberta de formació d'entrenadors, una xarrada que va tindre lloc en la pista central de L’Alqueria del Basket davant més de 100 entrenadors. El ponent d'esta octava edició va ser el tècnic Jaume Ponsarnau, que va compartir la seua experiència sobre “la construcció del joc del pick’n roll” a través d'exemples pràctics.

 

La xarrada, va comptar amb la col·laboració de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, i l'activitat va ser vàlida per a computar les seues hores com a pràctiques dels cursos d'entrenador de la FBCV.

 

El protagonista va voler valorar l'aposta que fa el club per la formació d'entrenadors. “L’entrenador és una figura molt important perquè nostres jugadors evolucionen. És un estímul transcendent i perquè l'entrenador tinga eixe estímul la formació és molt important” deia.

 

Sobre el tema de la seua conferència l'objectiu estava clar. “Espere que els faça pensar i faça evolucionar el cap de bàsquet de cada entrenador. En el bàsquet modern el pick’n roll és el concepte més transcendent quant a generació de joc i és molt important que ho utilitzem adequadament adaptat a la modernitat del joc” analitzava.

 

Bankia, clau en la formació dels entrenadors

Des de fa ja diversos anys, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a València Basket, està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels nostres entrenadors amb iniciatives com el triple solidari, gràcies a la qual, cada triple anotat pel primer equip masculí del València Basket, revertix en 50 euros per a la formació dels nostres preparadors.


TAGS: