Txus Vidorreta: “Treballem amb la ment posada en acabar el més amunt possible”

20/04/2018

L'entrenador de Valencia Basket Txus Vidorreta va comentar en la roda de premsa prèvia a l'enfrontament del diumenge que “la victòria davant Unicaja és molt important en primer lloc per a seguir optant a ser segons, eixe és el primer objectiu, treballar per a aconseguir acabar el més amunt possible. I si guanyem a Unicaja mantindrem almenys l'empat en el tercer lloc i tindrem una opció de vore si podem optar a eixa segona posició. Eixe és el meu primer plantejament. Òbviament sabem que el rival està en la cinquena posició i que si guanyem tenim l'oportunitat de quasi certificar lloc entre els quatre primers. El doble objectiu és en qualsevol cas molt interessant”.

 

Preguntat pel fet d'haver pogut comptar amb una setmana neta per a preparar el partit, el tècnic taronja ha destacat que “ha sigut una setmana llarga, estem poc acostumats a tindre tants dies per a treballar un partit. Va ser molt important el descans que va poder gaudir l'equip diumenge i dilluns. El dimarts i dimecres ens dedicàrem a pensar en coses nostres per a seguir creixent i des d'ahir preparant el partit davant Unicaja, encara que des d'abans ja anàvem ficant coses de qüestions que creus que són importants. L'equip necessita entendre que ara van a arribar quatre setmanes diferents i el treball està sent bé. Hui és l'últim entrenament potent i espere que l'equip mantinga eixa bona línia de treball que ens va a permetre afrontar el partit amb garanties”.

 

Vidorreta ha realitzat una actualització de l'estat físic de la plantilla, assenyalant que “de cara al partit del diumenge tenim la bona notícia de que Sastre va poder completar l'entrenament ahir, amb bones sensacions a més, per la qual cosa mantenim eixa rotació estable de 10 jugadors. Vives i San Emeterio seguixen amb el procés de recuperació, però encara aliens al grup i són baixa per al partit. Pleiss va iniciar ahir un treball molt suau amb l'equip, pràcticament només va fer un exercici, escalfament, activació i el primer cinc contra cinc només al mig camp. Açò és poc per a poder pensar que puga arribar sempre que hui no puga superar eixe límit. Vorem com evoluciona hui i demà i si ja pot fer més de la meitat, podem tindre alguna possibilitat de que arribe al partit”.


TAGS: