El Movistar Street Basket Tour arriba a L’Alqueria del Basket

21/04/2018

Este diumenge el Movistar Street Basket Tour comença amb la disputa de la seua primera Fase Prèvia a València, en la major instal·lació de bàsquet base del continent.

 

L’Alqueria del Basket albergarà des de les 9h els partits de la fase de grups de la competició del torneig 3x3, un dels punts forts. A partir de les 14h començaran les proves individuals. En este procés, el padrí de la competició Víctor Luengo, triarà als huit membres del seu equip 3x3 per a la Fase Final de la competició que es disputarà el dia 5 de maig.

 

L'ACB i Movistar, soci patrocinador i televisiu de la competició, són els responsables de la posada en marxa del Movistar Street Basket Tour, un nou esdeveniment que portarà el bàsquet guia de carrers a diferents ciutats del territori espanyol, sent València la primera escala del camí.

 

L'esdeveniment final, que es disputarà el dia 5 de maig, comptarà amb un partit 3x3 entre un combinat Júnior, EBA i Femení del València Basket Club i l'equip de la Llegenda de la Ciutat, en este cas, Víctor Luengo, amb equipaciones Spalding especials per a la cita.

 

Per al torneig de bàsquet 3x3, de l’Alqueria del Basket eixiran demà 16 participants que passaran a les mencionades proves individuals, on sis aconseguiran la classificació per mèrits propis.

 

D'altra banda, hi haurà dos “wild cards” que passaran directament a l'equip final. U per ser el millor jugador no classificat del torneig 3x3 i un altre per ser el millor no classificat de les proves individuals, seleccionats pel padrí de l'esdeveniment.

 

Aquells mitjans interessats a cobrir l'esdeveniment podran assistir durant el matí, sent el moment àlgid de la competició entre les 14 i les 17h.


TAGS: