La taula redona “Dona i Esport”obri la Fase Final de la Lliga Femenina 2

25/04/2018

La Federació Espanyola de Bàsquet i València Basket han coorganitzat hui en L’Alqueria del Basket una taula redona per a dialogar sobre l'experiència dels seus distintes protagonistes en el món de l'esport.

 

La xarrada, moderada pel periodista de Las Provincias Juan Carlos Villena, ha comptat amb la presència de dos exjugadores de bàsquet com són Marina Ferragut i Ana Belén Álvaro, l'àrbitre Maria Cortés i Ana Gómez, experta en gestió esportiva que treballa en la Fundació Esportiva Municipal.

 

L'activitat, que forma part del programa Universo Mujer, ha permés debatre sobre la situació actual de l'esport femení a través de la distinta experiència i visió que han pogut aportar les quatre ponents.

 

Les protagonistes van comentar moltes de les anècdotes viscudes al llarg de la seua carrera. “Aprens de tot el que et passa, siga bo o roín tot és una experiència, cal seguir i disfrutar tot el que fas” aconsellava María Cortés. Ana Gómez comentava com va aconseguir fer del que li agradava, la seua professió. “Vaig tindre sort de fer de l'esport la meua professió. Volia ser com la meua professora d'educació física perquè era dona i era la meua referencia” deia.

 

Ana Belén Álvaro y Marina Ferragut inclús van valorar l'opció que els equips valencians isquen victoriosos de la Fase Final. “Aposte pels equips valencians, serà una Fase que es va a disfrutar moltíssim i que feia molt que no disfrutàvem així en València” van augurar.

 

La taula redona, ha comptat amb l'assistència d'entrenadors, pares i nombrosos aficionats que han volgut presenciar-la en el que ha sigut la prèvia idònia a la competició que s'inicia demà en la Fonteta.


TAGS: