Rubén Burgos: “Cal mantindre l'energia del final, la nostra confiança seguix sent alta”

26/04/2018

El tècnic del primer equip femení del Valencia Basket, Rubén Burgos, ha assenyalat després de la derrota del seu equip davant el Durán Maquinaria Ensino que “en la primera part no hem estat en partit, els nostres automatismes no han sigut els mateixos que durant l'any, el nostre nivell defensiu ha fet aigües. Hem concedit punts fàcils i a un rival expert no li'l pots concedir. Eixe estrès que et produeix no ficar, prendre males decisions en atac et condiciona la defensa. Nosaltres pretenem fer-ho a l'inrevés i que açò ens de confiança per a l'atac”

Pensant en l’encontre de demà davant Picken La Cuina Claret, el tècnic taronja assenyalava que “la millor medicina després de retallar i perdre per una distància més curta pensant en qualsevol resultat que es puga donar en una competició de tots contra tots com és esta i perquè les sensacions influeixen per a l'endemà. Volem pensar pàgina, és un altre rival i un partit diferent de plantejament i segur que tàcticament. El que no pot ser diferent és l'energia amb la qual hem acabat el partit. Seguir amb eixa inèrcia de voler treballar i fer les coses millor segur que és positiu de cara a demà”

Burgos va acabar assenyalant que “la nostra confiança era alta i ho seguix sent. Cap derrota és inesperada quan juguen els huit millors equips de la competició on tots volen guanyar i on hui hem jugat contra una plantilla que és molt important com roster i molt forta com a equip. L'objectiu de Ensino és clar i és l'ascens”


TAGS: