La primera jornada de la Fase Final es va tancar amb sopar de benvinguda

27/04/2018

València Basket, amfitrió de la Fase Final de la Lliga Femenina 2, va aprofitar la presència dels 8 millors clubs de la categoria en terres valencianes per a organitzar després del final de la primera jornada, un sopar d'obertura de l'esdeveniment.

 

A la cita no va faltar ningú. Es va comptar amb la presència de la regidora d'esports Maite Girau i el director de la Fundació Esportiva Municipal José Vicente Berlanga, a més d'Elisa Aguilar per part de la Federació Espanyola de Bàsquet i Salvador Fabregat, president de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana. Els 7 clubs participants en la competició més enllà de València Basket van tindre representació, mentres que per part del club taronja van assistir el president Vicente Solá, el conseller delegat Paco Raga i el responsable de Màrqueting Víctor Luengo a més de diversos directius de l'entitat.

 

L'acte, celebrat en un conegut restaurant valencià, va començar amb les paraules de Vicente Solá, i va comptar també amb la intervenció d'Elisa Aguilar i de la regidora Maite Girau.

 

La Fase Final ja ha començat en la Fonteta, amb més de 5000 abonaments retirats i registrant una entrada superior als 2500 aficionats en el primer partit disputat per l'equip taronja en el que és una clara demostració de l'aposta que es fa en la ciutat pel bàsquet femení.

 

 

 


TAGS: