Victòries taronja i gran ambient en la Fase Final Autonòmica Cadet IR

04/05/2018

Gran ambient tant en la pista central com en la pista 4 de L’Alqueria del Basket per a viure la primera jornada de la Fase Final Autonòmica Cadet IR. En joc no sols el títol autonòmic, sinó també dos passes per al Campionat d'Espanya que es disputarà del 20 al 26 de maig a Huelva i Lleida.

 

La jornada començava amb la participació dels dos equips de València Basket. El cadet femení, entrenat per Manolo Real, va firmar una gran primera part davant de Max Aub Claret i va gestionar a la perfecció la seua diferència en la segona per a firmar un triomf brillant. La diferència va superar els 40 i el marcador es va tancar en 44-84.

 

Mentrestant en la pista 4, el cadet masculí que entrena Juanjo Rojo, va eixir enfortit d'uns primers instants igualats per a exhibir un gran bàsquet i acabar inclús tancant marcador davant de Seguros Meridiano FLBA per 43-83.

 

La jornada va continuar amb el CB Terralfàs-CB L’Horta Godella masculí i el partit entre El Pilar i CB Terralfàs femení en la pista central. El primer se se'l van portar els de Godella i el segon l'equip del Pilar en partits que també van registrar un gran ambient.

 

L'acció continua demà en la major instal·lació de pedrera del continent amb els partits següents:

Cadet Masculí

17:30 C.B. Terralfàs - Valencia Basket

19:30 C.B. L’Horta Godella - Seguros Meridiano FLBA

Cadet Femení

17:00 Max-Aub Claret - El Pilar

19:00 Valencia Basket – C.B. Terralfàs

 

 


TAGS: