B the travel brand buscarà davant Movistar Estudiantes a un taronja per a anar-se de viatge al Carib

10/05/2018

L’encontre de la jornada 32 de la Liga Endesa entre Valencia Basket i el Movistar Estudiantes (diumenge 13, 18:00h, Fonteta, Movistar Deportes 1) tindrà un col·laborador d'excepció amb el patrocini de B the travel brand. L'agència de viatges es farà càrrec de l'animació d'este encontre amb magnífics premis per als participants en els jocs dels temps morts i amb el repartiment de regals de la seua marca, amb un viatge al Carib com a premi especial.

 

Així serà el viatge

Un viatge per a dues persones al Carib de 9 dies i 7 nits en règim de tot inclós, amb vol, hotel i trasllats. Estan exemptes les dates considerades com a temporada alta (Nadal, Cap d'any, Reyes, Setmana Santa, ponts i del 15 de juny al 15 de setembre).

 

Busquem els finalistes a través de Twitter!

Els aficionats més ràpids a contestar les dues preguntes que es plantejaran a través del compte oficial de Twitter del Valencia Basket competiran sobre les taules de la Fonteta per a portar-se este magnífic premi. Els horaris de les preguntes són els següents:

 

Twitter: Divendres 11, 18:00 hores

  Divendres 11, 19:00 hores

 

Com a premi addicional, l'aficionat que resulte guanyador del primer concurs de la vesprada del divendres tindrà l'oportunitat d'exercir com a jurat popular en la segona semifinal del concurs Dunkers Movistar.

 

#SorollFonteta amb els aplaudidors de B the travel brand

Els assistents al partit trobaran en els seus seients un dels 8.000 aplaudidors personalitzats que B the travel brand ha preparat per a ajudar a millorar l'ambient en el retorn del bàsquet a la Fonteta. No oblides plegar el teu aplaudidor per a no deixar d'animar des del salt inicial fins a la botzina final.

 

Porta't un PlanB! en els jocs dels temps morts

El guanyador del joc que han preparat conjuntament B the travel brand i la Creu Roja es portarà un dels Plans B! que l'agència de viatges regala durant este encontre. Durant la resta de temps morts, es realitzaran molts altres concursos i es llançaran a les graderies regals com camisetes d'esta marca.

 

Segona semifinal del #DunkersMovistar2

L'emocionant segona edició de Dunkers Movistar by Valencia Basket arriba a les semifinals amb la segona eliminatòria de ronda prèvia a la Gran Final, on Marquie Smith ja espera al seu rival. En el descans entre el tercer i l'últim quart del partit tindrà lloc este nou enfrontament del concurs de mats amateur promogut per Movistar i el nostre Club, i que en esta ocasió enfrontarà a Ion Galarza contra Rubén Ramos. Els dos concursants realitzaran cadascun el seu millor mat en un màxim de 20 segons i dos intents. Un jurat format per tres persones decidirà quin dels dos contendents avança a la final de #DunkersMovistar2. Este torneig, que busca al millor matador no professional del nostre país, té un premi final per al guanyador de 5.000 euros i com a novetat d'esta temporada, inclou un premi d'1.000 euros per al finalista.

 

Sofà Movistar

Els dos clients de Movistar agraciats amb este premi podran viure durant este partit l'experiència única de gaudir el bàsquet a peu de pista des del Sofà Movistar. A més de disposar d'una visió privilegiada des dels seients més originals de la Fonteta, els guanyadors del concurs disfrutaran d'una visita guiada pel pavelló i la sala de trofeus, tindran un catering especial, rebran camisetes de Movistar i bufandes del Valencia Basket i tindran l'oportunitat de xocar les mans als jugadors al costat del cos tècnic durant la presentació de l'equip abans de l'inici del partit.


TAGS: