Valencia Basket presenta en el partit del diumenge la campanya del sorteig d'Or 2018 de Creu Roja

11/05/2018

El partit de la jornada 32 de la Liga Endesa entre Valencia Basket i Movistar Estudiantes tindrà també un vessant solidari. Durant la disputa d'este encontre, es presentarà la nova campanya de vendes del sorteig d'Or 2018 de Creu Roja, que com cada any centrarà la seua recaptació a recolzar a les persones que es troben en situació de pobresa o exclusió social. Amb un preu de 5 euros per bitllet, el Sorteig de Creu Roja repartix més de 6.500.000 d'euros en 3.900 premis i permetrà ajudar als qui més ho necessiten. Es podran adquirir les participacions per a este sorteig als voluntaris que estaran situats en els dos accessos al pavelló i en la llotja VIP.

 

Per a recolzar esta iniciativa solidària, els jugadors dels dos equips participants en el partit del diumenge realitzaran l'escalfament amb una camiseta commemorativa especial, amb el logotip de Creu Roja en la part davantera i una imatge del bitllet del sorteig d'Or en la posterior. Les nostres mascotes Pam i Maxi animaran al públic per a comprar els seus bitllets, juntament amb la projecció de diferents materials relacionats amb la labor de Creu Roja Espanyola. I en col·laboració amb el patrocinador del partit, B the travel brand, es sortejarà un Pla B entre tots aquells aficionats que adquirisquen més de tres bitllets durant l’encontre.

 

Igual que en l'anterior campanya, els bitllets estan personalitzats amb fins a 40 noms, d'home i de dona. Així, cada persona que decidisca col·laborar, pot triar el nom i la causa amb la qual més s'identifique. En definitiva, en comprar un bitllet estàs dient Sí al treball de Creu Roja amb les persones que estan en una situació especialment vulnerable.

 

Cada bitllet del Sorteig d'Or costa 5€, i amb esta quantitat pot tocar un primer premi de 3 milions d'euros (*), un segon d'1.500.000€ (*) i un tercer de 750.000€ (*) i centenars de premis més de menor quantia.

(*) o el seu contravalor en or

 


TAGS: