Jaume Ponsarnau: “Estem centrats a fer tot el possible per a guanyar el diumenge”

11/05/2018

Jaume Ponsarnau ha sigut l'encarregat de comparèixer davant els mitjans de comunicació per l'absència del primer entrenador Txus Vidorreta, que es troba a Bilbao per la defunció de la seua mare. I el tècnic taronja ha volgut començar la seua compareixença enviant un missatge de suport i afecte per a Txus i la seua família.

 

Després, preguntat sobre l'objectiu de seguir mirant cap amunt en la classificació, el tècnic taronja ha assenyalat que “la primera i única càbala que ens fem és el diumenge. I tenim l'experiència que pensar en qualsevol cosa que siga després del diumenge no ens servix de res. Només pensem en este partit, per a fer tot el possible per a guanyar-ho primer. I per a fer tot el possible per a créixer després”.

 

Preguntat per l'equip col·legial, l'entrenador ajudant de Valencia Basket ha destacat que “una de les claus del partit i del joc del Movistar Estudiantes és la complementarietat del joc de Landesberg amb el fet que s'aprofita de jugar amb pivots que obrin el camp. Landesberg també té triple, però la seua principal virtut és traure avantatge contra els seus defensors i anar cap a la cistella. I en eixe avantatge es troba molt més còmode quan els seus companys obrin el camp i ell té en este sentit més camí. La clau va a ser trobar l'equilibri entre controlar les penetracions de Landesberg i que no puga fer el seu joc d'un contra un però que alhora puguem controlar eixe joc de pick & pop dels seus pivots o d'estar oberts en l'spot up per a tenallar una de les virtuts filosòfiques més importants de l'equip de Movistar Estudiants que és el triple”.

 

Ponsarnau ha assenyalat que per a este encontre del diumenge l'equip taronja recuperarà a dos jugadors com Fernando San Emeterio i Guillem Vives, mentre que Tibor Pleiss ha passat de ser baixa segura a seriós dubte: “Fernando ha fet quasi tota la setmana a ple rendiment amb l'equip, al 100%, encara no té el ritme competitiu com és lògic, però té el cor i té la qualitat. Segur que va a tindre minuts si no passa res d'ací al diumenge. Guillem Vives ha fet mitja setmana de treball, encara no pot portar una sessió completa. Sabem que hem d'anar pas a pas amb ell, però la seua virtut més important és la intel·ligència i no estant al 100% pot aportar-la, així que esperem que el diumenge ja ens puga ajudar un poc. Tibor Pleiss hui comença a entrenar, ja vorem quines són les seues sensacions i si són prou bones com perquè el diumenge ens puga ajudar i entrar en el roster”.


TAGS: