Bones sensacions en la primera jornada de la Fase Final Infantil Autonòmic

11/05/2018

Acaba la primera jornada de la Fase Final Infantil Autonòmic IR en L’Alqueria del Basket amb grans sensacions per als equips taronja.

 

En la categoria masculina, la jornada va començar amb victòria treballada de València Basket Genovés davant de PC Locura Godella. L'infantil B de la pedrera taronja va trencar el marcador al final després d'un inici igualat i va acabar emportant-se una important victòria folgada (55- 80).

 

Per la seua banda l'Infantil A, va superar a CB Ilicitano Òptica Madrid en un gran partit coral dels de Xavi Albert. El líder de la categoria també va començar amb bon peu i va deixar clar des del principi que arriba en forma a la competició (49-89).

 

En l'apartat femení la jornada es va iniciar amb un emocionant partit entre els dos equips de València Basket. L'infantil A i el B es mesuraven en la pista 4 de l’Alqueria per a demostrar també que la seua bona temporada no era casualitat. El partit va caure del costat de l'Infantil A (60-72) a pesar de la bona actuació de València Genovés.

 

En el segon partit del dia, Picken Benimaclet Max Aub, líder de la categoria, no va donar opció a CB Sant Blas d'Alacant, i es va portar un triomf contundent. Demà continua l'acció en la major instal·lació de bàsquet del continent.

 

Dissabte 12

Infantil Masculí

17h PC Locura Godella – Valencia Basket

19h Valencia Genovés – CB Ilicitano

 

 

Infantil Femení

17:30h Valencia Genovés – Picken Benimaclet

19:30h Valencia Basket – CB San Blas


TAGS: