València Basket, homenatjat per CH Canyamelar València

12/05/2018

L'històric ascens de València Basket a la Lliga Dia continua fent parlar. Si dissabte passat va ser el València CF Femení el que va voler homenatjar les jugadores taronja per la gesta aconseguida, en esta ocasió ha sigut el CH Canyamelar València el que ha volgut fer-ho.

 

L'equip valencià de handbol, que lluita per la permanència en la Lliga Guerreres Iberdrola, afrontava un dur partit davant del líder, Súper Amara Bera Bera, en el Pavelló del Cabanyal, i ha volgut aprofitar l'ocasió per a invitar les jugadores de l'equip taronja i homenatjar l'ascens a la primera categoria del bàsquet nacional.

 

Irene Garí, Begoña Pallardó, Rebeca Cotano i Leles Muñoz, van acudir en representació de l'equip taronja, van rebre l'ovació dels presents mentres els dos equips feien corredor a la pista i van realitzar el servici d'honor previ al partit abans de disfrutar de l’enfrontament.

 

Una mostra més del mèrit de la temporada del València Basket, que vol expressar el seu agraïment a CH Canyamelar i desitjar-li molta sort per al final de la temporada.

 


TAGS: