Títol i dos subcampionats per a València Basket en la Fase Final Infantil IR Autonòmic

13/05/2018

Els equips de València Basket han complit en la Fase Final Infantil Autonòmic IR que s'ha disputat en L’Alqueria del Basket. Primera i segona posició en categoria masculina, i segona i quarta en la femenina, és el balanç dels equips taronja, tres dels quals competiran en el Campionat d'Espanya.

Especial va ser això de la pista central en la lluita pel títol en categoria masculina. Després de les dos victòries aconseguides en les dos primeres jornades, Infantil A i B de València Basket es mesuraven per la primera posició, amb victòria del primer equip en un emocionant partit que es va tancar amb resultat de 85-74. Ambdós equips ho van celebrar junts, amb un ambient per al record.

En categoria femenina, València Genovés ho va intentar fins al final però no va poder en la batalla per la tercera posició contra un sòlid CB San Blas d'Alacant que es va imposar per 89-70. En la lluita pel títol, el Picken Benimaclet Max Aub no va donar opció a València Basket a pesar del gran esforç realitzat per l'equip taronja. Amb marcador de 76-35 les grogues es van portar el títol.

Els dos equips masculins i l'infantil A femení, es classifiquen amb estos resultats per a competir amb els millors equips del país en el Campionat d'Espanya que se celebra el pròxim mes. A més, Pablo Navarro i la seua germana Lucía Navarro, de València Genovés i València Basket respectivament, van ser els MVP de la competició.