VBC-FCB: Duel directe de caps de sèrie per a seguir mirant cap amunt

16/05/2018

La nit del dissabte es mesuren en la Fonteta dos equips que han garantit la condició de cap de sèrie en el Playoff de la Liga Endesa i que es juguen en este enfrontament directe de la jornada 33 (dissabte 19, 21:15h, Fonteta, #0) bona part de les seues opcions de millorar les seues posicions en la graella d'eixida de la post-temporada. Tant Valencia Basket com FC Barcelona Lassa tenen opcions matemàtiques d'aconseguir la segona plaça, poden acabar la nit del dissabte amb com a mínim la tercera posició garantida o quedar relegats a la quarta plaça sense necessitat d'esperar a l'última jornada. Molt per decidir en un encontre per al que encara queden disponibles les últimes localitats des d'un preu de 50 euros.

 

Dos caps de sèrie clàssics d'esta dècada

Valencia Basket i FC Barcelona han arribat a la jornada 33 de la Liga Endesa amb el factor pista a favor garantit en la primera ronda del Playoff. Una cosa que tots dos equips han aconseguit el mateix nombre de vegades des del començament de la dècada actual. Des de l'inici de l'any 2010, el conjunt taronja i el blaugrana han acabat entre els quatre primers de la Fase Regular en huit de les nou ocasions possibles. Catalans i valencians només tenen per davant en este període al Real Madrid (amb un 9 de 9) i milloren els registres de KIROLBET Baskonia (7 de 9), Unicaja (3 de 9) i RETAbet Bilbao Basket (1 de 9).

 

Opcions obertes per al Valencia Basket

Valencia Basket arriba a este encontre amb totes les opcions obertes per a acabar la Fase Regular de la Liga Endesa entre la segona i la quarta posició en un ball de places amb el KIROLBET Baskonia i el propi FC Barcelona Lassa. L'equip taronja no depèn de si mateix per a ser segon, ja que totes les seues opcions passen per guanyar el dissabte i per, almenys, una ensopegada del conjunt baskonista, amb el qual té el basket-average particular empatat i el següent criteri a tindre en compte, la diferència de punts general, està amb +252 per als de Vitòria per +246 del Valencia Basket.

 

L'equip taronja pot eixir del partit de la nit del dissabte amb almenys la tercera posició de la Fase Regular garantida. Per a açò, el Valencia Basket necessitaria guanyar este partit per més de cinc punts. Este resultat li permetria acabar per davant de l'equip blaugrana tant en l'enfrontament particular com quedar millor classificat que els catalans en un hipotètic empat múltiple amb FC Barcelona Lassa i KIROLBET Baskonia. Un triomf per 5 o menys punts en el partit del dissabte li donaria al Valencia Basket l'opció de dependre de si mateix per a ser almenys tercer, però no podria concretar esta possibilitat fins a la jornada 34.

 

Valencia Basket també pot acabar el dissabte relegat a la quarta posició de manera definitiva. Una derrota davant el FC Barcelona Lassa, unida a un triomf del KIROLBET Baskonia davant el San Pablo Burgos en la vesprada del dissabte a les 19:00 hores, deixaria a l'equip taronja quart matemàticament sense importar els resultats de l'última jornada de la Lliga Regular.

 

Entrades a la venda des de 50 euros

Les localitats per a este encontre estan a la venda en les oficines de Valencia Basket situades en el pavelló de la Fonteta (Avinguda Germans Maristas, 16) en horari de 9:30 a 14:00 i de 16:00 a 20:00h de dilluns a divendres o a través de nuestra página web des de un preu de 50 euros.


TAGS: