Marina Lizarazu, quart reforç per a Valencia Basket

21/05/2018

Valencia Basket ha arribat a un acord amb la jugadora Marina Lizarazu (1.72m, Madrid, 10/01/1995, 23 anys) perquè es convertisca en el quart reforç taronja de cara a afrontar el repte de la Liga Dia. La base madrilenya, que té una àmplia experiència internacional amb les categories de formació de la selecció espanyola, defensarà, una vegada haja superat la revisió mèdica, els colors del Club durant la pròxima temporada.

 

La jugadora ja va militar en Liga Dia la passada temporada després del seu destacat pas pel bàsquet universitari americà, sent una de les jugadores més destacades de Club Deportivo Zamarat, promitjant 11.8 punts per partit en el seu retorn a Espanya.

 

Ràpid debut

Marina Lizarazu va arribar a Rivas Ecópolis com a jugadora infantil i allí va fer el seu debut en Liga Femenina i Eurolliga sent encara junior. La seua formació l'acabaria a Estats Units, on va tindre una brillant experiència. Va començar en la Universitat de Texas Tech per a passar després a la de Iona College, amb la qual es va proclamar campiona de la Conferència sent a més MVP de la competició. La passada temporada torna a Espanya, signant notables actuacions amb Club Deportivo Zamarat.

 

Habitual amb la selecció

La jugadora madrilenya és una habitual amb la selecció espanyola en les seues categories de formació. Lizarazu ha guanyat 5 medalles internacionals, sent 3 vegades campiona d'Europa, l'última d'elles amb la selecció sub20 en 2015.

 

Trajectòria esportiva

2010-12. Rivas Ecópolis. Liga Femenina i Eurolliga.

2013-14. Texas Tech. NCAA. (EUA).

2014-17. Iona College. NCAA. (EUA).

2017-18. Club Deportivo Zamarat. Liga Femenina.

Maig 2018. Valencia Basket


TAGS: