El Campus de València Basket tindrà una Escola de Tecnificació Femenina

30/05/2018

València Basket ha volgut anar més enllà enguany en la formació de jugadores, per a això s'ha creat l'Escola de Tecnificació Femenina, on es treballarà en dos torns (1-7 juliol i 8-14 juliol) específicament la tècnica individual per fonaments en grups reduïts de 6-8 jugadores i la tàctica individual per estacions en grups de 10-12 jugadores.

 

L'Escola, dirigida a jugadores nascudes entre 2000 i 2006, també inclourà treball de preparació física individualitzada, incloent millora i enfortiment d'articulacions, tècnica de carrera i psicomotricitat. A més d'una sessió de treball en tècnica individual de 45 minuts diaris en què es podrà triar entre mecànica de tir, domini de baló, passe adaptat al joc o moviments en el pal baix.

 

Cos tècnic de luxe

Manolo Real, entrenador de planter femení a València Basket, campió de Lliga, Copa, Supercopa i Eurolliga amb Ciutat Ros Casares València, serà el responsable tècnic de l'Escola. Jordi Vizcaíno, campió d'Espanya infantil, cadet i júnior amb Sant Adrià, Julià Martínez i Javi Fort, entrenadors de Lliga Femenina 1, completaran el cos tècnic.

 

En les instal·lacions de Calvestra

El Campus es durà a terme en les instal·lacions de Calvestra (Crta.Villar d'Olmos, km. 5, Requena) que compten amb 8 pistes de basket, 4 de mini basket, a més de piscina, residències masculina i femenina, menjador, granja escola, sala de televisió i jocs, teatre i servici d'infermeria i fisioteràpia durant les 24 hores del dia.

 

Inscripcions

Per a participar en l'Escola de Tecnificació Femenina has d'omplir el tríptic i enviar la inscripció junt amb el teu currículum esportiu a campus@valenciabasket.com. En un termini de 48 hores rebràs un mail confirmant o no la plaça. Si has sigut admesa hauràs de realitzar el pagament per a formalitzar la teua participació. L'entrega de la documentació es realitzarà en L’Alqueria del Basket, de dilluns a divendres de 9:30 a 14h i de 16 a 20h.

Tríptic informatiu


TAGS: