Rebeca Cotano seguirà a València Basket

04/06/2018

L'equip femení de València Basket continua avançant en el seu projecte per a afrontar la Lliga Dia la pròxima temporada. I de nou s'aposta per la continuïtat d'una de les jugadores de la casa. Es tracta de Rebeca Cotano, que vestirà un any més de taronja.

 

La jugadora valenciana ha disfrutat del senior femení de València Basket des dels seus inicis, sent una peça molt important en els ascensos aconseguits. De fet, Cotano és actualment la segona jugadora que més partits acumula a València Basket amb 89 disputats, sent a més la màxima anotadora del club amb 933 punts.

 

Esta temporada el creixement de la valenciana ha sigut més que evident. Ha disputat els 30 partits de la temporada, amitjanant 5 punts, 3.9 rebots i 7.7 de valoració en més 19 minuts per partit en la lliga regular.

 

“Estic molt il·lusionada de continuar en este projecte, de poder continuar creixent com a jugadora i sumar experiències” deia la protagonista. Amb la continuïtat de Rebeca Cotano, València Basket fa un pas més en la confecció del seu projecte per a la pròxima temporada. Un projecte que ja ha incorporat María Pina, Anna Gómez, Tamara Abalde, Marina Lizarazu i Joy Brown, a més d'apostar per la continuïtat d'Irene Garí, Meiya Tirera, Maria Bettencourt i Esther Díaz a qui s'unix la pròpia Rebeca Cotano.


TAGS: