San Emeterio: “Toca passar pàgina, no desil•lusionar-se i preparar-se bé per a la pròxima temporada”

06/06/2018

L’aler de Valencia Basket Fernando San Emeterio ha realitzat un repàs a la temporada 2017-18 per a assenyalar que “ha sigut un any difícil, irregular. També amb mala sort, amb lesions. No hem acabat mai per un motiu o per un altre de trobar un ritme bo, d'encadenar victòries i de sentir-nos a gust. Quan semblava que l'equip tornava a agafar un ritme bo ens pegàvem alguna garrotada en algun camp. Ha sigut una temporada difícil i ho hem intentat de totes les maneres. Ho hem intentat també amb tot ara en el Playoff. No ha pogut ser i ja està. El que cal fer és mirar cap a endavant, passar pàgina i no desil·lusionar-se perquè el Club ve fent les coses bé. I la línia, malgrat enguany, seguix sent ascendent”.

 

El jugador càntabre es mostra optimista de cara al futur, encara que no dubta a comentar que “ha sigut un final dur, sobretot per eixe últim partit tal com es va produir. Però l'esport és així. Açò podia haver passat també l'any passat si entra el triple de Renfroe. Mai saps el que va a passar. L'important és mantindre’s cadascun tranquil, saber que açò és una carrera de llarg termini, que les coses s'estan fent bé. Que hi ha una base de l'equip molt bona per a poder treballar sobre ella i seguir creixent com venim fent. I recuperar-se, preparar-se cadascun bé per a l'any que ve i intentar que no tornen a passar les lesions. Posar cadascun de la seua part per a intentar arribar tan bé com siga possible i intentar fer una bona temporada la que ve”.

 

En la qual ha sigut la temporada de l'estrena de Valencia Basket en el nou format de la Turkish Airlines Euroleague, San Emeterio considera que disputar la màxima competició europea “és complicat perquè són molts partits, però tampoc crec que siga l'única raó del desgast. Sí que és veritat que l'Eurocup, sobretot els primers grups, no és el mateix nivell d'exigència però és veritat que la temporada passada des de febrer sempre estàvem competint, fins i tot tres partits per setmana en quarts, semifinal i final. També en Eurocup és una exigència molt dura i també és complicat afrontar açò”.

 

A nivell personal, Fernando assenyala que “la meua temporada ha sigut com la de l'equip. Jo m'he sentit bé quan he jugat, però desgraciadament no he pogut jugar ni el 50% dels partits de Liga Endesa i no sé si he arribat al 50% en Eurolliga. Un el que vol és jugar, i si no pot jugar, dolent. Jo quan he pogut jugar m'he trobat bé, m'he trobat a gust, en bones condicions. Però desgraciadament he tingut dos trencaments fibrilars amb les seues respectives recaigudes, amb el que han sigut quatre mesos quasi. Em plantege l'estiu amb molta il·lusió de preparar bé el cos, de cuidar-me per a l'any que ve tindre salut. I si tinc salut crec que puc ajudar molt encara


TAGS: