Marina Lizarazu, convocada amb la selección espanyola sub23

06/06/2018

Marina Lizarazu, acabada d'incorporar a València Basket, no ha pogut tindre millor estrena com a taronja, la jugadora madrilenya, a penes unes hores després d'haver superat la revisió mèdica, ha sigut convocada per la Selecció Espanyola sub23.

 

Es tracta d'una convocatòria nova, amb 12 jugadores sub23 fora de les categories de formació que estan en l'òrbita de la selecció espanyola absoluta. Les jugadores entrenaran a les ordes d'Eris Suris, tècnic del Spar Citylift Girona, en una concentració que tindrà lloc del 15 al 20 de juny en Lleó.

 

Per a acabar, la concentració es tancarà amb un partit amistós davant de la Selecció Espanyola sub20 que disputarà l'europeu d'Hongria. La selecció sub23 és en este cas una “selecció pont” que en alguns casos enllaçarà amb els Jocs Mediterranis i en altres amb la Copa del Món Senior de Tenerife.

 

D'altra banda, la base també ha sigut convocada per la selecció nacional 3x3 que disputarà els Jocs del Mediterrani a Tarragona del 27 al 29 de juny a les ordes d'Ana Junyer.

 

Marina Lizarazu, que ha sigut una habitual en les categories de formació de la selecció, repetix protagonisme demostrant que és una jugadora molt a tindre en compte per a formar part del combinat absolut en un futur no molt llunyà.


TAGS: