Valencia Basket s'unix un any més a la lluita contra el Càncer

07/06/2018

Per 24ª temporada consecutiva sense faltar a la cita, una àmplia representació del Valencia Basket ha mostrat la seua imatge solidària en la lluita contra el Càncer acudint en el matí de hui a la taula de Cuestació contra esta malaltia en la qual la Sra. Hortensia Herrero exercia de presidenta de taula. La comitiva ha estat encapçalada per diversos directius del Club, inclosos el president Vicente Sola i el conseller delegat Paco Raga i ha comptat amb la presència dels jugadors del primer equip masculí Guillem Vives, Joan Sastre, Alberto Abalde i Sergi García.

 

Per segona temporada consecutiva, el primer equip femení ha comptat amb representació en este acte amb la presència de la jugadora Irene Garí, en la primera ocasió en la qual el conjunt femení acudix amb la condició d'equip de la màxima categoria, que estrenarà la pròxima temporada. Cadascun dels assistents va dipositar la seua donació per a ajudar en la batalla contra esta cruel malaltia i han animat als transeünts i als curiosos que s'han acostat a la taula de cuestació atrets per la presència de l'expedició taronja al fet que també presten la seua ajuda a esta noble causa. L'acte ha tingut lloc en el Carrer Menéndez i Pelayo nº 35, on s'ha escenificat esta col·laboració tan important per a tots amb una foto de grup.

 

La Sra. Hortensia Herrero, presidenta de la taula, recordava la importància de la col·laboració d'esta iniciativa: “Este dia és la cuestació per a lluitar contra el càncer. Sóc presidenta d'esta taula 26 anys i des de fa 24 l'equip de bàsquet ve a fer la seua xicoteta aportació. Crec que fem una labor molt important perquè cada vegada vivim més i van eixint malalties. Una part és previndre, que és en el que s'està centrant enguany principalment. Una altra és recolzar a la gent que està en esta situació i una tercera part és l’investigació. Els diners que traiem és per a aconseguir eixos tres objectius i us anime al fet que col·laboreu. I el bàsquet, la seua filosofia de l'esforç, concorda amb esforçar-nos a aconseguir vèncer esta malaltia”.

 

L’aler del primer equip masculí Alberto Abalde assenyalada que els seus companys i ell mateix “estem molt contents d'estar ací este matí, de recolzar esta causa, el gran treball i el gran suport que fa donya Hortensia i estem molt felices d'estar ací ajudant”. Per la seua banda, l’aler del Valencia Basket Irene Garí ha comentat que “estes iniciatives sempre són importants, sobretot quan et repercutix tan prop com en la meua família. La meua mare va tindre càncer de mama i sempre recolza estes causes. Crec que és molt important invertir diners en investigació i que la gent s'involucre en açò”.


TAGS: