IMED Valencia, nou patrocinador del Valencia Basket

13/06/2018

Valencia Basket Club ha arribat a un acord amb l'Hospital IMED València perquè es convertisca en nou sponsor del Club per a la pròxima temporada, per la qual cosa esta empresa passa a unir-se a l'extensa família de co-patrocinadors de l'entitat taronja. Este hospital privat situat a Burjassot es convertix en virtut d'este acord en el “Proveïdor mèdic oficial del Valencia Basket”, per la qual cosa els jugadors de la plantilla taronja passaran les revisions mèdiques en les seues instal·lacions i tindran a la seua disposició als professionals d'un hospital que atén la pràctica totalitat d'especialitats mèdiques i que oferix les tècniques diagnòstiques més innovadores

 

El seu suport estarà molt present en estos primers passos de la temporada 2018-19, ja que IMED València és el patrocinador oficial de la campanya d'abonaments de la pròxima temporada. El logo d'esta empresa estarà en les butxaques de tots els abonats del curs 2018-19, ja que la seua imatge corporativa apareixerà baix del nom del titular en tots els passes de temporada.

 

A més, el distintiu d'esta marca tindrà presència en el tríptic informatiu de la campanya d'abonaments, així com en la resta de suports habituals de la Fonteta, on IMED València comptarà amb un cartell lluminós en el pavelló o l'aparició de la seua marca en les pantalles gegantes i el videomarcador durant la disputa dels partits del Valencia Basket.

 

IMED València forma part d'un grup sanitari privat que compta amb 5 centres en el llevant peninsular. L'equip humà de IMED Hospitals està compost per més de 1.200 professionals que cada dia s'esforcen per a oferir el millor servei a cadascun dels seus pacients. Els seus centres estan dotats amb els mitjans tecnològics més avançats amb l'objectiu de prestar una atenció sanitària de primer nivell basada en la Innovació Mèdica, tal com queda reflectit en el seu nom.


TAGS: