Anna Gómez: “Veure el meu nom en la camiseta de València Basket és espectacular”

13/06/2018

La base valenciana Anna Gómez (1.78, Alfara del Patriarca, 06/05/1986, 32 anys) ha sigut presentada com nova jugadora de València Basket, després d'haver superat la revisió mèdica, en un acte que ha tingut lloc en l'Hospital IMED. El centre i València Basket van anunciar al seu torn el seu nou acord de col·laboració.

 

L'acte el va obrir Pedro Tomás, gerent de l'Hospital IMED. “Estem molt contents, fem una aposta molt clara per l'esport i per al grup IMED, en els nostres 15 anys d'història, sempre ha sigut important col·laborar amb clubs i entitats esportives. Agraïm al Club la seua confiança en nosaltres, estem contents d'iniciar esta col·laboració i de ser amfitrions en la presentació d'Anna que segur que serà motiu de moltes alegries per a l'afició i per al club” deia.

 

Després d'ell, era Vicente Solà, president de València Basket, el que prenia la paraula. “Volem agrair a IMED que ens aculla en estes extraordinàries instal·lacions, per a nosaltres és un plaer anunciar el nostre acord hui, així com compartir els vostres valors i la vostra casa” comentava respecte d'això de la col·laboració. El president també es va mostrar content per tornar a reforçar un dels objectius del projecte femení, “oferir a les millors jugadores valencianes jugar en la terra que les va veure nàixer”. “Anna no sols serà una gran aportació per a València Basket, sinó també una referència per a xiquetes i xiquets de l’Alqueria. Li desitgem molta sort perquè podem disfrutar tots junts una temporada històrica” expressava.

 

El discurs de la protagonista, que també va estar acompanyada pel Conseller Delegat Paco Raga, va tancar les valoracions. “Gràcies a la meua família que sempre ha sigut un gran suport i gràcies a la família de València Basket per permetre'm jugar a casa. Des que vaig tindre 17 anys vaig haver de jugar fora i ara amb 32 vindre i veure la camiseta de València Basket amb el meu nom és algo emotiu i espectacular. Pensava que m'havia de buscar la vida fora i ara estic immensament agraïda, preparada i amb moltes ganes” comentava.


TAGS: