Les finals del Trofeu Federació, color taronja

15/06/2018

El Trofeu Federació que organitza la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, viurà demà el seu dia més important. Arriben les finals de les distintes categories de la competició, i ho fan amb clar protagonisme de València Basket.

 

Fins a 7 equips de pedrera i escola de València Basket lluitaran pel títol en la jornada de matí. Esta es disputarà en la seua totalitat en el Pavelló Alberto Arnal de Manises.

 

A les 10:30, començarà el dia amb un partit íntegrament taronja en la final de la categoria Benjamí especial. Benjamí 2008 i València Atlètic roig se'l disputaran. Dos hores més tard les nostres xiques de l'aleví blau lluitaran per la categoria aleví especial.

 

Ja a la vesprada, a les 16, ens espera la final d'infantil especial, amb el nostre infantil femení taronja en acció. A les 18, el nostre València Genovés taronja lluitarà per la final en categoria cadet masculí preferent.

 

Per a tancar la jornada amb tots els luxes, dos autèntics partidazos. El nostre cadet B femení tractarà d'imposar-se en la categoria júnior femení especial davant de CB Oliva-La Terrassa, i en senior, València BC Calvestra buscarà el títol davant del Picken Claret. Una jornada que reflectix la bona temporada dels nostres equips i que pot acabar fins amb 6 títols més en les vitrines de l’Alqueria del Basket.


TAGS: